Kryssning karibien - top 4 bästa kryssningar

Kryssning Karibien – Top 4 bästa kryssningar

Sugen på en exotisk Kryssning i Karibien?  Varför inte bara hoppa på en av de stora båtarna och besöka en av de mest spektakulära platserna i hela världen! De har allt du behöver: måltider, logi, dag- och nattunderhållning, och transport mellan karibiska ödestinationer. Bästa tiden på året att fär kryssning Karibien är December till april, när vädret ofta är torrt, ljust och klart, är den perfekta tiden att ta en karibisk kryssning.

LÄS MER: Uteplats trender 2023 – 10 största ute trender

Vintern och våren ger de bästa väderförhållandena för dig att njuta av din kryssning. Under dessa tider på året är temperaturerna högre, och havet är lugnare, vilket gör det perfekt dags att boka din kryssning. Du måste dock vara beredd på att kostnaderna blir högre eftersom det är så en så populär tid på året att kryssa i Karibien.

Fakta Karibien kryssning

Innan du åker någonstans för att resa är det viktigt att åtminstone känna till grunderna om ditt val av destination. Och med det, låt oss informera dig om Karibien först. Kryssningskonsulter från Cruise Expert-webbplatsen skrev om “Definition a Caribbean Cruise.” Enligt dem är Karibien ett område som grovt sett avgränsas av Kuba i norr, Central
Amerika i väster och Sydamerika i söder, samt öarna Jamaica Dominikanska republiken, Bermuda, Bahamas och tusentals andra öar längs den östra och södra Karibiska havets gräns.

På en kryssning i västra Karibien skulle du vanligtvis segla mellan Kuba och Mexiko tidigare svänger söderut längs Centralamerikas kust. Du kommer att besöka några av de mest kända hamnarna i den regionen, som Belize, Costa Maya och Cozumel. Hamnbesök på Jamaica och Grand Caymanöarna. Bahamas ingår ibland i resplanen även om den inte är i Karibien. Bahamas är också ett vanligt stopp på kryssningar till östra Karibien, speciellt om kryssningsrederi har sin privata ö där.

Att åka på en kryssning i södra Karibien bör i allmänhet vara cirka tio dagar lång om du vill
utforska de södra öarna. Res till några av de mindre, mer avlägsna öarna i närheten
möjliggjort av den ökade tiden till sjöss. Nu när du vet vilka karibiska platser och rutter du ska ta, låt oss titta på toppen av Karibien kryssning du kan hoppa på.

1. Regent Seven Seas Cruises

The Seven Seas Splendor, det nyaste fartyget som drivs av Regent Seven Seas, seglar från Miami på en 10-nätters resa för en lugn kryssning genom öarna i Karibien.

Regent Seven Seas Cruises Seven Seas Splendor är känd för att vara den bästa karibiska kryssningen. De tillåter passagerare att utforska El Yunque National Forest i Puerto Rico, vandra till vattenfall i Puerto Plata, Dominikanska republiken, eller ta ett seglingsäventyr utanför St. Barts. Och Splendor är den perfekta storleken för att åka dit också.

Medan du snorklar Champagne Reef i Dominica eller åker en spårvagn in i regnskogen St Lucia kan du se bubblor och värme stiga upp från havsbotten geotermisk aktivitet. Utflykter, drycker, dricks, transfer, specialmåltider, Wi-Fi och tvätt
service, alla ingår i Regent-kryssningsbiljetten.

2. Ponant

Den näst bästa karibiska kryssningen på denna lista är Ponant. Kryssare beskrev det som en resa genom mångfaldens rikedom från Panamakanalens inlopp till Franska Västindien. Kryssare kan upptäcka Kuna fiskebosättningar på San Blas Islands och Afro-karibiskt arv från Portobelo, Panama. Innan vi går vidare till Cartagena de Indias, Colombia, Bonaires korallrev är nästa platser som kryssningar kan utforska för dykning.

Dess resplan inkluderar också Grenadas kryddor. De vulkaniska pittonerna i St Lucia före intimt utrustat skepp Le Bellot (med mindre än 92 rum och sviter) anländer till de azurblå haven av Fort-de-France för ett hjärtligt farväl.

3. Disney kryssning

En annan toppkryssning i Karibien är Disney Cruise. Bara att höra dess namn: du kan förvänta dig att se den lyckligaste platsen på jorden. Barbados, Jamaica och St Lucia är bara några karibiska öar där Disneys fartyg lägger till. Castaway Cay, kryssningsrederiets ö på Bahamas, är där det mesta av Disneys Karibien fartyg anlöper. Ön har mindre trånga stränder, utmärkt snorkling, Disney-karaktär hälsningar och vattenrutschbanor.

Andra kryssningsrederier kan inte konkurrera med ett fartyg med Disney-tema som till och med tutar berömda Disney
låter som A Dream is a Wish Your Heart Makes från Askungen och Be Our Guest från Beauty and The Beast när du går ombord på kryssare. Hur fantastiskt är det?

Så, om du planerar att åka på en resa med barn eller bara funderar på att ha en tillflyktsort att unna dig
ditt inre barn, denna kryssning är den bästa för dig.

Slutsummering – Kryssning Karibien

Att åka på en Karibien kryssning är något många drömmer om, men inte alla gör i livet. Vi tycker att ni ska göra era resedrömmar sanna och åka på en kryssning, det behöver inte nödvändigtvis bli superdyrt. Hoppas våra kryssnings tips har lockat er till att boka en härlig båtresa i magiskt vackra och varma Karibien.

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024