10 billiga julgardiner för mysiga julfönster

10 billiga julgardiner för mysiga julfönster

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni billiga julgardiner? Då ska ni spana in detta inlägg där jag tipsar om riktigt fina julgardiner för fönster med rejäl myskänsla. Att byta ut gardinerna till mer juliga är en tradition för många. Vilken typ av julgardin man väljer är en smaksak och om det ska va mönster eller inte tåls att frågas.

Vi gillar starkt djupt röda sammetsgardiner och då inte bara till jul. Tycker de är så sjukt läckra och speciellt ihop med guldiga detaljer. Sammet och guld blir liksom en jul med lätt orient känsla. Det går även fint att inreda med alternativa färger till röd på Jul. Testa tex att ha guldfärgade eller gröna julgardiner denna Julen.

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2024 – 10 största trender

Här får ni 10 billiga julgardiner som garanterat lyser upp i alla mörka fönster.

Julgardin stilar är:

 • Traditionella julgardiner: Traditionella julgardiner är ofta röda eller gröna och har motiv av tomtar, snögubbar, eller grankvistar.
 • Skandinaviska julgardiner: Skandinaviska julgardiner är ofta enkla och stilrena med neutrala färger och naturmaterial.
 • Rustika julgardiner: Rustika julgardiner är ofta gjorda av naturmaterial som linne eller bomull och har en naturlig look.
 • Moderna julgardiner: Moderna julgardiner kan ha olika färger och mönster, men de har ofta en mer stilren och enkel look.
 • Färgstarka julgardiner: Färgstarka julgardiner är ett bra sätt att lägga till lite feststämning till ditt hem. Du kan numer hitta julgardiner i alla möjliga färger och mönster.

Billiga julgardiner

Ni hittar julgardin ovan HÄR

RÖDA JULGARDINER

Julgardiner ovan HÄR

De gardiner ovan går lika bra att använda till vardags som till jul. Helröda gardiner ger en sådan maffig mysig känsla i rummet. Men akta er för att ha massa annat i rött för det kan lätt bli överdos.

Rött är även en aggressiv färg så om ni inte vill slå ihjäl varandra med julskinkan när gröten kokar över, ta det lugnt med för mycket röd färg :)

SHOPPA JUL INREDNING

GRÖNA JULGARDINER

Ni hittar grön julgardin ovan HÄR

 

Vem sa att julgardiner måste vara röda? Nej gröna julgardiner eller gardiner i guldfärg kan också vara jättefint att inreda med på Jul. Testa er fram vilka färger som passar bäst ihop med just er julinredning.

JUL HISSGARDIN

Ni hittar jul hissgardin ovan HÄR

Hissgardiner är perfekta för små fönster och hem med lågt i tak. När det kommer till jul hissgardiner så passar det perfekt med adventsljusstake att matcha med på fönsterbrädan. Julstjärna är inte lika bra i detta fallet då den bara försvinner bakom rullgardinen.

Gardin ovan med granar finns HÄR

Har ni lågt i tak hemma? Då är hissgardiner en smart lösning. Genom att ha hissgardiner ist för vanliga gardinlängder, så ser rummet mer rymligt ut.

Adventsljusstakar att matcha med

Ljusstakar ovan hittar ni HÄR

HEMTEX JULGARDINER

 

Ni hittar julgardin ovan HÄR

Jul gardinkappor

Jul gardinkappor ovan HÄR

Slutsummering – Billiga Julgardiner

Jag minns mina mysiga jular uppe i mitt forna barndomshem på landet. Det var en stor höjdpunkt när julgardinerna i köket skulle hängas upp. De var mustigt röda med både längder och gardinkappa. Sedan hängde jag varje år som tradition upp stjärnan i mitten av fönstret. Det var jular det på den tiden, jag känner tyvärr inte alls samma med jul nu när jag är ensam och singel. Men det är väl det som är underbart med att kunna minnas, att man bevarar de allra vackraste minnena för livet och tar fram dem alla grå dagar.

Har ni några minnen från era jular ni speciellt minns?

Ha en fin vecka!

REA PÅ SOFFOR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024