6 billiga inredningstips för ett lyxigt hem

6 billiga inredningstips för ett lyxigt hem

(Innehåller annonslänkar)

Dags för lite billiga inredningstips! Vi lever i kristider ekonomiskt och många får tyvärr allt sämre ställt. Jag brukar dock alltid förespråka konceptet “lyxit billigt” Det vill säga det är inget som säger att bara för något inte är dyrt kan det inte se lyxigt ut. Snarare tvärtom säger jag, då så mycket billiga grejer i ny tid ser lyxiga ut. Ofta kan man få hemmet se mer glam ut, bara genom att byta ut några detaljer eller textilier.

LÄS MER: 10 billiga soffor under 10 000 kr

Här tipsar jag några enkla inredningstips hur ni kan få hemmet se mer lyxigt och Hollywood glam ut MEN billigt!

Lyxig tapet fondvägg

Ni hittar tapeter ovan HÄR

Jag avskyr ordet fondvägg så jag väljer att kalla det “glamvägg” istället. Istället för att lägga pengar på att tapetsera om hela hemmet. Välj istället en något dyrare tapet och tapetesera bara en väl vald vägg.

LÄS MER: Så bygger du en egen TV-bänk

Inred med vaser

Ni hittar vas ovan just nu med rabatt HÄR

Att piffa upp hemmet med några nya lyxiga vaser kan göra mirakel direkt. Testa mixa olika färger och former för ett mer spännande intryck. Sätt sen några vackra snittblommor i vasen som kronan på dekorverket.

REA PÅ DESIGNMÖBLER

Spegel mirakel

Massor av snygga speglar finns HÄR

Jag säger spegel mirakel för det är just det en enda liten spegel kan göra med hemmet. Speglar har nämligen en förstorande effekt och speciellt om de reflekteras ihop med ljus från belysning. Sätt därför en stor spegel i hallen och rikta spotlights mot den, då kommer hallen se minst dubbelt så stor ut. Detta förstorande knep funkar såklart i alla hemmet rum.

Lyxiga textilier

Beige gardiner ovan hittar ni HÄR

Såhär snyggt och lyxigt kan det bli med bara några beige sammetsgardiner!

Beige textil trendar

Få saker kan förändra ett rum som nya gardiner kan. Vill ni få en lyxig känsla så häng gardinerna från taket och ända ner mot golvet. Beige gardiner är super trendigt just nu och dessa ger rummet en lyxig look.

Nya gardiner ovan finns HÄR

Mattor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Säsongens nya mattor går i naturliga färger och matchar självaste hösten!

Nytt trendigt soffbord

Soffbord ovan finns: HÄR

Höstens trend inom soffbord är att ha ett sk. statement soffbord, som sticker ut lite extra från övrig inredning.

Belys och mys

Nya lampor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Ännu fler nya lampor finns HÄR

När mörkret kryper närmare känns det viktigt att belysa hemmet lite extra. Att köpa några nya lampor kan göra underverk i hemmet. För en lyxig känsla belys textilier och tavlor med spootlights. Samt belys era favorit tavlor. Det är detta tricket hotell använder, vilket ger den där eftertraktade lyxiga viben.

Slutsummering – Billiga inredningstips

Där fick ni mina bästa tips för att enkelt och billigt få ert hem se lyxigare ut. Sedan att tända levande ljus överallt på kvällen, det ger också en exklusiv känsla.

Lyxigt billigt!

REA PÅ SOFFOR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024