Min sovrumsmakeover med lyxig Hollywood känsla

(Innehåller annonslänkar)

Dags för den kategori jag tror många tjejer älskar mest, nämligen sovrumsmakeover. Jag hade haft mörka gardiner och mycket färg i mitt sovrum länge. Kände dock mig trött på den stilen och bestämde mig för att göra en rejäl makeover. Jag ville få in ljuset bjuda in våren och lyxa till det rejält. Sagt och gjort så inredde jag mitt sovrum denna gång, ljust och luftigt inbjudande. Jag bevisar här att ni kan få det lyxigt billigt i sovrummet, med rätt val av textilier. Jag har även hittat den perfekta mattan för alla med husdjur och jag tipsar om den här nedan.

LÄS MER: 75 BÄSTA DEKORTIPS NI MÅSTE VETA

Här ser ni resultatet av min senaste sovrumsmakeover och visst blev det bra?

Sovrumsmakeover

Foto: almerangfotografi.se

Min husdjursvänliga matta ovan hittar ni HÄR

Visst blev det fint? och katten Brorsan ligger självklart som en kung i nya bäddningen. Jag måste verkligen tipsa REJÄLT om mattan ni ser ovan. Jag får många brev från husdjursägare som frågar vilka mattor som är bäst när man har husdjur OCH mattan ovan är ett perfekt val. Mattan är en sk. bouclématta som passar att ha både inne och ute. Mattan är i slätt abnormt slitstarkt material och passar när katter tex tar i rejält med klorna. Den är även ”spyvänlig” jag menar hur många gånger har inte katt/hund spytt på favomattan?

LÄS MER: Veckans inredningsfynd – Billiga lyxiga speglar

Det värsta var när jag som singel tog hem ett ragg och kattfan hade spytt på min viskosmatta PRECIS när killen kom in i vardagsrummet, så han såg det. Alltså som jag skämdes när jag torkade kattspy framför han. Och alla ni med viskosmatta vet att den är rena helvetet ihop med fläckar och vatten :(

Här funkar bouclémattor som den ovan perfekt då de går att använda vatten på och är tåliga för alla husdjurs missöden. REKOMMENDERAS!

SHOPPING FAVORITER

Newport
11 495
Newport
4 699 SEK
15 695
Newport
18 396 SEK22 995 SEK
Newport
21 595
Newport
10 795
Newport
41 995

KÖP INREDNINGSVIS SOVRUMSSTIL

Min sovrumsinredning ovan hittar ni: Mörkläggande grå ursnygga gardiner HÄR Vita mörkläggande gardiner HÄR Vita sängbord finns HÄR Lyxiga prydnadskuddar HÄR Överkast i sammet HÄR Örngott svarta kanter HÄR och Tåliga husdjursvänliga mattan HÄR

Vita gardiner ovan finns att köpa HÄR

PS jag har i efterhand fått så himla många frågor vart jag köpt de vita gardinerna bakom de grå. SÅÅÅÅ nu väljer jag lägga till dem här ovan och de är dessutom mörkläggande så perfekta nu med den stickande sommarsolen :)

LÄS MER: Billiga lyxiga mörkläggande gardiner för alla rum

Mina gardiner ovan finns HÄR

Måste även tipsa om mina nya mörkläggande sovrumsgardiner för de är SÅ fina. Ger direkt den där lyxiga hotellkänslan i sovrummet. Tyget är tjockt och mönstret är otroligt vackert. Jag kan tipsa om sätta upp två gardinskenor i sovrummet. Sen sätter ni två lager av gardiner som jag gjort. Både snyggt och ger även riktigt bra mörkläggning om sommaren.

Min  underbara hankatt var med nyfiken under hela sovrumsmakeover. Han ansåg såklart att matte hade bäddat så fint BARA för han :)

SOVRUM SHOP

LYXIGA SOVRUMSMÖBLER MED RABATT

Urlyxiga sammetsmöbler ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR

LÄS MER: Här är årets lyxigaste sammetsinredning med rabatt

Jag vill tipsa om den grymma fotograf som fotat mitt sovrum ovan. Han heter Hannes är verksam i Göteborg och driver företaget Almeräng Fotografi. Det märktes direkt när Hannes började fota mitt sovrum att han hade talang för att fota inredning. Han har tidigare fotat inredning för mäklare, magasin och arkitekter. Hannes fotar även för bröllop och porträttfoto. Jag är SÅ himla nöjd med fotona då de ser så där drömmiga och glammiga ut som var min vision från början.

Vill ni boka Almeräng Fotografi så kan ni göra det på deras hemsida HÄR och deras Instagramsida hittar ni HÄR

LÄS MER: Så får ni en lyxig uteplats och balkong billigt

3 snabba knep för drömsovrummet

1. Hitta din sovrumsstil

Tänk först ut vilken stil ni vill ha i sovrummet. Gör en moodboard med massa olika klipp från sovrum ni sett i tidningar och online. Hämta inspiration till sovrummet från instagram och olika hemsidor om inredning (som inredningsvis:) Hittar ni flera rum ni gillar kan ni plocka det bästa från alla snygga sovrum och sätta ihop er egen stil utav det.

2. Mixa material

Att mixa olika material och mönster ger ett levande sovrum. Jag gjorde detta i min nya sovrumsmakeover ovan. Jag mixade bla sammet med bomull. Lager på lager av material i sängen ger den där lyxiga hotellkänslan vi alla vill ha. Sätt upp gardiner i olika lager på lager för fönster med klass.

3. Ha en lyxig sänggavel som bas

Jag kan inte nog flagga för hur viktig sänggaveln är för att få ett lyxigt sovrum snabbt. Jag har själv en stor lyxig sänggavel i sammet och är toppnöjd. En ny sänggavel kan ändra hela rummet på nolltid och ger en perfekt bas att bygga från. Jag tipsar som bonus om några riktigt snygga lyxiga men ändå billiga sänggavlar nedan.

Jag hoppas att ni gillat mitt nya sovrum och min styling jag gjort. Jag är faktiskt väldigt nöjd om jag får säga det själv. Varje gång jag går in i sovrummet nu känns det nästan som jag går in i serien Beverly Hills 90 210 :)

Ha en fin vecka snyggingar!

LOVE M

Sovrum shop

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

6 kommentarer

Ullie måndag, maj 20, 2019 - 01:07

men alltså jag älskar när allt är ljust så jätte fint blev det . ja har just nu beige grått o vitt i vårt sovrum men ja skulle vilja ha någon mera beige
jätte fint har du fått det

Svara
Maria Ljungström måndag, maj 20, 2019 - 14:41

Ah men TACK! vad glad jag blir höra du gillar det OCH jag är själv jättenöjd med ljust sovrum just nu :) ha en kanon vecka! LOVE M

Svara
Sissel Jernslett söndag, maj 26, 2019 - 19:03

Hei det soverommet ditt er bare så lekkert og får sååå lyst til å kopiere????????????. Hva heter fargen på veggene?. Hvilken gardin har du på den innerste skinna?. Hvor kjøper man den skinnen og hvordan henger man opp gardinene?. Mvh Sissel

Svara
Maria Ljungström söndag, maj 26, 2019 - 20:58

Men ÅHHHH! vad GLAD jag blir för så fina ord DÅ har jag lyckats inspirera :) Gardinskenan hittar du här http://www.awin1.com/cread.php?awinaffid=498689&awinmid=12788&p=https%3A%2F%2Fwww.hemtex.se%2Farticle%2Fgardinskena_149982%3Fattr1_id%3D1 Mörkläggande vita gardiner på innersta skenan här http://www.awin1.com/cread.php?awinaffid=498689&awinmid=8905&p=https%3A%2F%2Fwww.ellos.se%2Fellos-home%2Fmorklaggningsgardin-blackout-1-pack%2F1043891-01 Väggfärgen heter Linen wash och kommer från Engelska tapetmagasinet här i Göteborg. Sänd gärna foto på ditt sovrum när du är klar sen :) Ha en härlig ny vecka LOVE Maria

Svara
natali torsdag, juni 13, 2019 - 01:26

Vad är det för storlek på sängen?

Svara
Maria Ljungström torsdag, juni 13, 2019 - 21:48

hej :) Den är 180 cm bredd och typ normallång 210 tror jag är standard på sängar VH Maria

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 kommentarer 545 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis