(Innehåller Jotex Soffadirekt Newport och Ellos annonslänkar)

Dags för den kategori jag tror många tjejer älskar, nämligen sovrumsmakeover. Jag hade haft mörka gardiner och mycket färg i sovrummet länge. Kände dock mig trött på den stilen och bestämde mig för att göra en rejäl makeover. Jag ville få in ljuset bjuda in våren och lyxa till det rejält. Sagt och gjort så inredde jag mitt sovrum denna gång, ljust och luftigt inbjudande. Jag bevisar här att ni kan få det lyxigt billigt i sovrummet, med rätt val av textilier. Jag har även hittat den perfekta mattan för alla med husdjur och jag tipsar om den här nedan.

LÄS MER: BÄSTA MELLANDAGSREA FYNDEN 2020

Här ser ni resultatet av min senaste sovrumsmakeover och visst blev det bra :)

Sovrumsmakeover

Foto: almerangfotografi.se

Min husdjursvänliga matta ovan hittar ni HÄR

Visst blev det fint? och katten Brorsan ligger självklart som en kung i nya bäddningen. Jag måste verkligen tipsa REJÄLT om mattan ni ser ovan. Jag får många brev från husdjursägare som frågar vilka mattor som är bäst när man har husdjur OCH mattan ovan är ett perfekt val. Mattan är en sk. bouclématta som passar att ha både inne och ute. Mattan är i slätt abnormt slitstarkt material och passar när katter tex tar i rejält med klorna. Den är även ”spyvänlig” jag menar hur många gånger har inte katt/hund spytt på favomattan?

LÄS MER: Veckans inredningsfynd – Billiga lyxiga speglar

Det värsta var när jag som singel tog hem ett ragg och kattfan hade spytt på min viskosmatta PRECIS när killen kom in i vardagsrummet, så han såg det. Alltså som jag skämdes när jag torkade kattspy framför han. Och alla ni med viskosmatta vet att den är rena helvetet ihop med fläckar och vatten :(

Här funkar bouclémattor som den ovan perfekt då de går att använda vatten på och är tåliga för alla husdjurs missöden. REKOMMENDERAS!

REA FAVORITER

KÖP INREDNINGSVIS SOVRUMSSTIL

Min sovrumsinredning ovan hittar ni: Mörkläggande ursnygga gardiner HÄR Vita sängbord HÄR Lyxiga prydnadskuddar HÄR Överkast i sammet HÄR Örngott svarta kanter HÄR och Tåliga husdjursvänliga mattan HÄR

OBS JUST NU REA PÅ MÅNGA AV MINA SAKER OVAN SÅ SKYNDA FYNDA :)

Vita gardiner ovan finns att köpa HÄR

PS jag har i efterhand fått så himla många frågor vart jag köpt de vita gardinerna bakom de grå. SÅÅÅÅ nu väljer jag lägga till dem här ovan och de är dessutom mörkläggande så perfekta nu med den stickande sommarsolen :)

LÄS MER: Billiga lyxiga mörkläggande gardiner för alla rum

Foto: almerangfotografi.se
Foto: almerangfotografi.se

Mina gardiner ovan finns HÄR

Måste även tipsa om mina nya mörkläggande sovrumsgardiner för de är SÅ fina. Ger direkt den där lyxiga hotellkänslan i sovrummet. Tyget är tjockt och mönstret är otroligt vackert. Jag kan tipsa om sätta upp två gardinskenor i sovrummet. Sen sätter ni två lager av gardiner som jag gjort. Både snyggt och ger även riktigt bra mörkläggning om sommaren.

REA FAVORITER

Foto: almerangfotografi.se

Min  underbara hankatt var med nyfiken under hela sovrumsmakeover. Han ansåg såklart att matte hade bäddat så fint BARA för han :)

LYXIGA SOVRUMSMÖBLER MED RABATT

Urlyxiga sammetsmöbler ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR

LÄS MER: Här är årets lyxigaste sammetsinredning med rabatt

Foto: almerangfotografi.se

Jag vill tipsa om den grymma fotograf som fotat mitt sovrum ovan. Han heter Hannes är verksam i Göteborg och driver företaget Almeräng Fotografi. Det märktes direkt när Hannes började fota mitt sovrum att han hade talang för att fota inredning. Han har tidigare fotat inredning för mäklare, magasin och arkitekter. Hannes fotar även för bröllop och porträttfoto. Jag är SÅ himla nöjd med fotona då de ser så där drömmiga och glammiga ut som var min vision från början.

Vill ni boka Almeräng Fotografi så kan ni göra det på deras hemsida HÄR och deras Instagramsida hittar ni HÄR

LÄS MER: Så får ni en lyxig uteplats och balkong billigt

3 snabba knep för drömsovrummet

1. Hitta din sovrumsstil

Tänk först ut vilken stil ni vill ha i sovrummet. Gör en moodboard med massa olika klipp från sovrum ni sett i tidningar och online. Hämta inspiration till sovrummet från instagram och olika hemsidor om inredning (som inredningsvis:) Hittar ni flera rum ni gillar kan ni plocka det bästa från alla snygga sovrum och sätta ihop er egen stil utav det.

2. Mixa material

Att mixa olika material och mönster ger ett levande sovrum. Jag gjorde detta i min nya sovrumsmakeover ovan. Jag mixade bla sammet med bomull. Lager på lager av material i sängen ger den där lyxiga hotellkänslan vi alla vill ha. Sätt upp gardiner i olika lager på lager för fönster med klass.

3. Ha en lyxig sänggavel som bas

Jag kan inte nog flagga för hur viktig sänggaveln är för att få ett lyxigt sovrum snabbt. Jag har själv en tjock sänggavel i sammet och är toppnöjd. En ny sänggavel kan ändra hela rummet på nolltid och ger en perfekt bas att bygga från. Jag tipsar som bonus om några riktigt snygga lyxiga men ändå billiga sänggavlar nedan.

Jag hoppas att ni gillat mitt nya sovrum och min styling jag gjort. Jag är faktiskt väldigt nöjd om jag får säga det själv. Varje gång jag går in i sovrummet nu känns det nästan som jag går in i serien Beverly Hills 90 210 :)

Ha en fin vecka snyggingar!

LOVE M

MELLANDAGS REA FYND

Newport
19 49838 995 -50%
Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
1395 SEK3295 SEK
Jotex
11499
Soffadirekt
10995 SEK15990 SEK

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

6 Comments

  1. men alltså jag älskar när allt är ljust så jätte fint blev det . ja har just nu beige grått o vitt i vårt sovrum men ja skulle vilja ha någon mera beige
    jätte fint har du fått det

    • Ah men TACK! vad glad jag blir höra du gillar det OCH jag är själv jättenöjd med ljust sovrum just nu :) ha en kanon vecka! LOVE M

  2. Sissel Jernslett Reply

    Hei det soverommet ditt er bare så lekkert og får sååå lyst til å kopiere????????????. Hva heter fargen på veggene?. Hvilken gardin har du på den innerste skinna?. Hvor kjøper man den skinnen og hvordan henger man opp gardinene?. Mvh Sissel

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.