10 billiga Howardsoffor som ser lyxiga och dyra ut

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni billiga Howardsoffor online? Sluta leta för idag fokuserar jag helt på en av Skandinaviens mest älskade möbel Howardsoffan. Många inredningstrender kommer och går men Howardsoffan består, så kan man lätt sammanfatta det hela. Det är de klassiska kurvade linjerna och soffans doft av dyrbarhet som gör att vi alla fallit pladask för Howard. Även om soffan har en klassisk look så går det ändå att matcha den med andra moderna möbler i samma rum.

LÄS MER: 6 viskosmattor för ett lyx hem med WOW-faktor

Här får ni nu 10 billiga Howardsoffor som ser lyxiga och dyra ut. Med billiga menar jag under 10 000 kr, då många andra Howardmöbler kostar dubbelt så mycket som dessa nedan.

Billiga Howardsoffor

 

 

Howardsoffa ovan hittar ni HÄR

HUR SNYGG är inte denna ljuvliga klassiska beige Howardsoffa?

Vit Howardsoffa divan ovan hittar ni HÄR

Blå Howardsoffa ovan hittar ni HÄR

Vit hörnsoffa för flerfamiljen ovan hittar ni HÄR

Liten soffa ovan hittar ni HÄR

Denna lilla Howardsoffa är perfekt för det lilla boendet.

Soffbord som matchar Howard stilen

Soffbord ovan hittar ni HÄR HÄR HÄR och HÄR

Svart Howardsoffa ovan hittar ni HÄR

Beige Howardsoffa ovan hittar ni HÄR

Ljusgrå divansoffa ovan hittar ni HÄR

Grå tresitssoffa ovan hittar ni HÄR

 

Beige soffa ovan hittar ni HÄR

De är så vackra Howardsofforna tycker jag och all cred att de funnits med så länge. Denna modellen passar liksom in i alla miljöer oavsett det är offentligt på tex hotell eller hemma i lilla vardagsrummet. Det är fint att mixa Howardsoffa modellen med New England inredning. Några palmer och marina detaljer och ni har ett vardagsrum värd en kunglighet. Det bästa av allt är att alla soffor ovan från Soffadirekt är löjligt billiga i förhållande till utseendet. Den rosa sammetssoffan ser ju ut att kosta minst 30 000 kr.

Howardsoffans historia

Howard soffans historia börjar på 1800-talet då det brittiska företaget Howard & Sons tillverkade olika möbler tillsammans med företaget Gillow. Howard & Sons var på den tiden främst känd för att tillverka klädsel till olika möbler medan Gillow mest tillverkade skåpsmöbler. Uppenbarligen var kombinationen vinnande för den soffa som de tillverkade tillsammans krönte stor framgång och är en tidlös modell som fortfarande säljer bra från många olika tillverkare.

Vad var det då som gjorde så unika? Förutom att företaget var känt för att fokusera mycket på kvalité och hantverk så var det några saker som utmärkte dem lite extra. Det främsta var att de vidhöll gamla arbetstekniker när andra företag moderniserade för att på så vis få ner kostnaderna. Flera av de metoder de använde sig av för att bygga sofforna (och de andra möblerna) hade sitt ursprung från 1600-talet. Detta gjorde att höll hantverket mycket högt men samtidigt blev även priset därefter.

Namnet Howard blivit synonymt med soffor/fåtöljer som är djupa och har relativt låga armstöd. Dessutom har de svarvade träben som mycket ofta har hjul som gör möbeln lättare att flytta. De som däremot vill ha en äkta Howard får idag betala en hel del.  Då är det betydligt billigar att köpa en nytillverkad Howardsoffa även om det inte är företaget Howard som står som tillverkare. (Historie text Howard.nu)

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 436 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis