fbpx

7 billiga bäddsoffor under 10 000 kr

Letar ni billiga bäddsoffor online? Då ska ni absolut läsa vidare för idag har vi soff tips pecial. Jag måste erkänna jag länge fick rysningar av bäddsoffor, sedan min uppväxt på landet. Vi hade där en gammel bäddsoffa som var hårdare än brända bullar. Men jag har helt klart ändrat min mening då dagens bäddsoffor är av en helt annan (mer normal) soffstandard. Den moderna tidens bäddsoffa är snygg och bekväm. Faktum är att den ser ut som en helt vanlig soffa, fast är bäddbar.

En bäddsoffa kan vara praktisk, inte bara om du har lite utrymme, utan även om du har mycket utrymme. Oväntade övernattande gäster har alltid en bekväm plats att sova på. Dessutom med tanke på hur detta multifunktionella måste-ha-objekt ser ut nuförtiden behöver du inte kompromissa med stil och design. Detta är bara några av fördelarna med en bäddsoffa. Det är just nu REA och ni kan hitta massa billig inredning online och även bäddsoffor med rejäl rabatt.

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar som ser lyxiga och dyra ut

Här får ni nu några riktiga möbel kap i form av 6 billiga bäddsoffor online just nu!

Billiga bäddsoffor – 7 kap

Ni hittar soffa ovan HÄR

Här är en riktigt fräsch vit bäddsoffa passar perfekt till tex lyxiga New England stilen med blå kuddar.

Ni hittar bäddsoffa i Howard stil ovan HÄR

Ni hittar vit divan bäddsoffa HÄR

Trendig beige bäddsoffa

Ni hittar beige bäddsoffan ovan HÄR

Ni hittar snygg vintage look bäddsoffa ovan HÄR

Det finns även läder och skinnsoffor som bäddsoffa variant.

Ni hittar liten smidig grå bäddsoffa ovan HÄR

Bäddsoffa i Chesterfield modell finns HÄR

3 tips för att inreda med bäddsoffa

En multifunktionell möbel till många typer av personer och bostäder

Så hur väljer man rätt bäddsoffa och vart placerar man den? En bäddsoffa har fler fördelar än vad du kanske tror. Det sparar inte bara utrymme utan också pengar. I vilket fall som helst behöver du inte längre skaffa en separat gästsäng i huset. Vissa bäddsoffor har dessutom extra förvaringsutrymme. Du kan lägga kuddar, filtar och överkast i den. Perfekt om du vill få ut en säng på ett ögonblick.

Problemet med gästrummet löst

Har du inget extra rum i huset som kan erbjudas för eventuella gäster? Med en bäddsoffa har du fortfarande plats för gäster som vill stanna över natten. Istället för obekväma luftmadrasser som man inte vet var man ska göra av kan man exempelvis använda vardagsrummet som gästrum!

Ultimata möbeln i tonårsrummet!

Bäddsoffan är också en gudagåva i tonårsrummen. Inte bara för att slappna av med vännerna efter en dag i skolan, utan även för övernattande kompisar. Om man tänker mer långsiktigt är bäddsoffa även en bra investering för framtiden. Barnet kan ta med sig den när han eller hon flyttar. Men man kan också låta den stanna kvar i hemmet och förvandla barnets gamla sovrum till ett gästrum när de flyttat ut.

And there you have it! Hoppas nu ni fick några fina ideér vart ni kan fynda en sköna och billiga bäddsoffor. Som sagt den moderna bäddsoffan är både snygg, normal och långt från gamla tiders ryggskottkärra.

Bäddsoffan passar ju även bra för Fredagsmyset med daten, jag menar först förspel i soffan och sen efterspel i samma soffa förvandlad till säng…snacka om multitasking möbel:)

Comfy can be sexy!

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis