fbpx

10 billiga hissgardiner för ett lyxigt skuggat hem

Letar ni billiga hissgardiner? Se då hit för idag tipsar vi snygga hissgardiner för ett svalare inomhusklimat. Förr var ofta hissgardiner fula och otympliga, detta är långt borta idag. Den nya tidens hissgardiner finns i alla upptänkliga färger och textilier. Jag har själv en hissgardin i mitt kök och den är så himla praktisk på alla vis. Det som är så bra är att man kan dra ner hissgardinen till halva fönstret och det ser till skillnad från fula persienner, riktigt snyggt ut.

LÄS MER: 10 billiga beige soffor ert rum vill ha

Här får ni nu 10 billiga hissgardiner som ändå ser lyxiga och dyra ut.

Billiga hissgardiner

(Innehåller annonslänkar)

 

Hissgardin i 100 % lyxigt lin ovan finns HÄR

LÄS MER: Att välja rätt gardiner – detta måste ni tänka på

 

Ni hittar beige billig hissgardin ovan HÄR

Ni hittar vit hissgardin ovan HÄR

 

Svarta hissgardiner ger ett dramatiskt intryck och är ett perfekt val för sovrummet, där man inte vill ha in minsta ljus på morgonen. Är ni som mig som en ljusskygg vampyr rekommenderar jag även att ha mörkläggande gardinlängder hängande framför hissgardinen.

SHOPPA FAVORITER

Nordic Nest
4.679 SEK5.199 SEK
Nordic Nest
1 3691 825
Nordic Nest
2 0953 499

Sammets hissgardin ovan HÄR

Vilket material är lyxigare än sammet? med denna hissgardin i sammet får rummet en exklusiv touch.

Linnebeige gardin ovan HÄR

Ni hittar gardin ovan HÄR

MÖNSTRADE HISSGARDINER

Prickig hissgardin ovan HÄR

Randig hissgardin ovan HÄR

Beige mönstrad hissgardin ovan HÄR

Trendig beige gardin ovan finns HÄR

 

Slutsummering

 

Hissgardiner ger ett sådant snyggt classy intryck tycker jag. Jag har även fått många frågor med åren om vilka gardiner man ska ha till mindre hem med lågt i tak. I hem med lågt i tak som tex. 1700-tals hus där kan vanliga gardiner ge ett instängt intryck. Här svarar jag därför alltid att en hissgardin placerad högst upp vid taket ovanför fönstret är det allra bästa valet. Det är även jättesnyggt om man har normal takhöjd att ha hissgardinerna bakom de vanliga gardinlängderna. Speciellt en sådan solig varm sommar som detta, då passar det med snygga fönsterskydd.

Jag är själv såld på de ursnygga sammets hissgardiner ovan och kommer absolut köpa ett par till mitt sovrum. Jag hade innan en kass rullgardin som till slut hela tiden ramla ner och jag fick den i huvudet som ett härligt uppvaknande på morgonen. Eftersom jag är extremt ljusskygg känslig person så kräver jag flera lager av solskydd innan jag sover bra. Det finns inget mer irriterande ljusa sommardagar än hårt ljus som brutalt steker in på morgonen. Nej ett mörkt svalt sovrum ska det vara det är då fröken Inredningsvis sover som prinsessan på ärtan :)

Vad gillar ni hissgardiner? snyggt eller snarare dissgardiner ?

Fram för snyggt och solskyddat!

SHOPPA FAVORITER

Nordic Nest
4.679 SEK5.199 SEK
Nordic Nest
1 3691 825
Nordic Nest
2 0953 499

 

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis