fbpx

10 billiga gardiner under 1000 kr

Letar ni billiga gardiner online ? Se då hit för idag är det äntligen dags för en hel megaspecial om bara billiga gardiner. Kan man få ett fönster att se exklusivt och classy ut på liten budget ? svaret från Inredningsvis är såklart JA och nedan hittar ni topplistan just nu av billiga gardiner, som garanterat ger pengar över till annat.

Man ska inte behöva köpa svindyra gardiner som slutar med en tommare plånbok än tomtens säck den 25 e dec, för att få det snyggt i fönstren.

LÄS MER: 6 tips hur ni hänger gardiner rätt & snyggt

Här har vi letat fram 10 lyxiga men ändå billiga gardiner under 1000 kr!

Billiga gardiner

(Innehåller annonslänkar)

Två snygga beige veckbandslängder hittar ni HÄR

Ni hittar lin gardiner ovan HÄR

SMIDIGA HISSGARDINER

Ni hittar hissgardin ovan HÄR

Hissa UPP taket med en hissgardin! har ni lågt i tak hemma ? bor i gammalt hus där högt i tak inte fanns på tapeten vid bygget ? då är en snygg ljus hissgardin det bästa tipset. Vanliga gardiner kommer bara att förminska taket nedåt, var dock noga med att sätt hissgardinen längst upp vid taket ovanför fönstret för att göra en illusion av högre i tak.

Ni hittar skir vit sommarfin gardin HÄR

Tunna beige gardiner finns HÄR

MÖRKLÄGGANDE GARDINER FÖR SOVRUMMET

Ni hittar brunbeige mörkläggande gardin HÄR

TIPS: Ni kan sätta upp en tvåspårig gardinskena i taket. SEdan hänger ni upp de mörkläggande gardinerna bakom den vanliga gardinlängder. Detta såg jag första gången på ett hotell i Stockholm. Det ger en otroligt lyxig hotell vibb känska i rummet. Det ger även dubbelt ljusskydd, vilket är bra när man ska sova under ljusa sommarnätter.

Ni hittar lyxiga gardiner ovan HÄR

Grön gardin i dubbel bredd finns HÄR

Grön färg trendar hårt detta året!

Grå mörkläggande gardin HÄR

Ni hittar rosa mörkläggande gardin HÄR

Rosa gardiner är perfekta för små flickors barnrum!

Slutsummering – billiga gardiner

Där har ni den hetaste topplistan av billiga gardiner online just nu. Den är så het att det ryker av den och jag lovar fönstren därhemma kommer att bli minst lika sexiga och lyxiga. Vi hoppas att ni hittar era drömgardiner i detta inlägg och sänd gärna bild på hur era fönster blev med nya gardiner sen.

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis