fbpx

10 billiga utemöbler under 3000 kr

Solen skiner och du ser grannen putsar på sina nyinköpta utemöbler på andra sidan häcken. Du tänker, ”Wow den lyxiga utemöbel gruppen måste kostat mer än det nya bilskrället han inköpte förra månaden!”

Din avundsjuka börjar nästan visa sig som dimma mot fönsterrutan och istället för att njuta av en solig dag hälsar du fejkat glatt på grannen sen åker du irriterad till jobbet. Smärtsamt medveten om att du har inte råd med sådana balkongmöbler som grannen har och inte bilen heller för den delen

LÄS MER: Newport utemöbler REA – fynda lyxmöbler

Men stopp ett tag! behöver verkligen utemöbler vara dyra för att se lyxiga ut? Nej! Ta en titt på de här läckra billiga utemöblerna nedan. Här listar vi 10 billiga utemöbler under 3000 kr som gör grannen grön av avund!

Billiga utemöbler

Ni hittar smidigt hängbord ovan HÄR

Ni hittar hängstol billigt HÄR

Ni hittar billigt bord HÄR

Ni hittar billiga utestolar ovan HÄR

Ni hittar terassparasoll ovan HÄR

Snygg stilren stol ovan HÄR

BILLIG SNYGG DYNNBOX

Ni hittar dynbox ovan HÄR

Har ni dynor som bara ligger överallt på uteplatsen? Då är en snygg dynbox lösningen och i den kan ni även förvara plädar och kuddar.

Ni hittar stilren sittmodul ovan HÄR

Ni hittar vit soffa HÄR

Ni hittar stol ovan HÄR

SLUTSUMMERING – BILLIGA UTEMÖBLER

Jag sa ju det att bara för balkongmöbler är billiga så behöver de inte vara fula och plastiga för det. Inredningsvis motto är alltid att billigt är bäst och mer lyx till budgetpris.

Lyxa t.ex. till IKEAs varmbruna serie Äpplarö med snygga prydnadskuddar och jag lovar att grannen kommer bli mer grön av avund än gräset han golfmatte-klippt i förrgår :)

UTEMÖBLER SHOPPEN

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis