fbpx

6 bästa Ibiza stränder ni måste besöka

(Innehåller annonslänkar)

Många säger att det va love att first sight när de besökt Ibiza. Så var det inte för mig då jag fick en minst sagt rocky start på den magiska ön. Jag hade rest (lyssna nu) spårvagn, tåg, buss OCH båt sammanlagt över 6 timmar över hela Spanien från Alicante.

Jag anlände med färjan i Ibiza town sent på kvällen trött, frusen och allmänt irriterad. För att sen hamna med en jobbig taxichaufför som inte kunde ett ord Engelska. OCH sist kom jag fram till en vidrig Air Bnb lägenhet som inte såg ut nåt som på de perfekta bilderna. Den luktade mögel och var under all kritik i standard. Så jag flydde i panik ner till Ibiza stad och tog in på ett hotell. Så min start på Ibiza var minst sagt turbulent och det tog mig ett tag att landa från allt.

LÄS MER: 6 platser där Game of Thrones spelats in

MEN när jag vart på ön ett tag var det som alla säger, jag började komma in i mig själv där jag inte vart på länge. All stress från Sverige började bara rinna av ner i den magiska sanden på Ibiza stränder. Det är där ni ska vistas om ni är på Ibiza, på öns magiskt vackra strandremsor. Ibiza har några av världens vackraste stränder, utvalda i flera resetidningar.

Här presenterar jag nu 6 Ibiza stränder ni bara måste besöka innan ni dör.

Ibiza stränder

TALAMANCA

Bara en 15 minuters promenad från Ibiza Town, ligger denna långa extremt cvackra strandsträcka med flera förstklassiga restauranger längs vägen. Detta var den första strand jag upptäckte på Ibiza, när jag hade lånat en cykel. Jag blev STUM när jag såg denna vackra strand första gången, nästan tårögd. Jag cyklade hela vägen längs stranden och satt mediterade i sanden som man känner har en extremt helande jordad kraft.

LÄS MER: Fynda billiga soffbord med rejäla REA priser nu

Denna strand MÅSTE ni besöka om ni besöker Ibiza. På sommaren är det massa partyfolk såklart, men testa besök den på vår/vinter, det är då ni finner lugnet där.

LAS SALINAS

Las Salinas betraktas allmänt som en av de bästa stränderna på Ibiza. Det är här det unga heta vackra partyfokket festar loss på sommaren. Utsikten är makalös och kända klubbar som Jockey Club (jockeyclubibiza.com) ligger här. Även Sa Trinxa (satrinxa.com) är värt ett bresök om ni vill festa loss och vara wild free spirit all night long. INGEN är för gammal för att festa på Ibiza, här är alla välkomna i dansen under det magiska månskenet.

CALA CARBÓ

Kristallklart vatten och stenar i nyanser av ostron och kanel utgör grunden för denna idylliska inlopp på sydvästra kusten, men det är den opretentiösa atmosfären som gör att öborna ständigt kommer tillbaka. Ta med en bra bok och relaxa på de lyxiga solstolarna. Drick ett glas rosé till den makalösa havsutsikten. Stress? vad är det? det finns ingen här.

BENIRRÀS

Spirituella Zen-sökande folk bosätter sig ofta på denna norra sandstrand. På söndagar samlas folkmassor för att se solnedgången och det hålls en tribal trummersession ihop med att brasor tänds. Här kan man även besöka den närliggande boho-chic marknaden för lite helande shoppingterapi :)

CALA OLIVERA

Denna strand är relativt lugn från festande turism tack vare sitt läge med gated community of Roca Llisa, är Cala Olivera är en av de stränder på Ibiza som aldrig är överfull av folk. För att nå stranden krävs att ni har bil. Väl där möts ni av en amazing vik med gyllene sand och smaragdvatten. Helt klart en strand långt borta från jobbig massturism och väl besöka om ni vill ha privacy.

CALA JONDAL

Cala Jondal är en underbar livsnjutar plats där många lyxyachter cirkulerar runt varje sommar. Lata dagar i ett hedonistisk dis av Champagne och sol det är Cala Jondal i ett nötskal. Ett besök på den lyxiga berömda strandklubb Blue Marlin är ett måste. För mer lugn prova en av de många andra restaurangerna eller chiringuitosna som finns längs denna steniga strand. Livnjutarstrand av lyxigaste klass var namnet

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Jag vill passa på att tipsa om en grym ny resesajt vid namn avionero.se Denna sajt är den enda i sitt slag som är anpassad helt efter kundens behov vid sök. Grundaren till avionero.se har en helt fantastisk historia bakom sitt företag. Hur han kom fram till idéen om en unik ressajt för resenärer. Alla motgångar, utbrändhet och känslan av att ge upp. Tills en person såg hans tillgång och trodde på hans idé. Det gav honom drivkraften tillbaka att fortsätta och genomföra sin vision. Ibland är det så i livet att när vi börjar tvivla på oss själva, att det kan behövas en person som ser det inte vi själva gör och ger oss redskapet att använda för att förverkliga vår dröm. Ni kan läsa grunadrens helt fantastiska historia och inspirerande framgångssaga HÄR

Beträffande Ibiza är detta min favoö helt klart nu. Jag förstår varför Carolina Gynning tjatat så om Ibiza och att hon köpt en ställe där. Man blir sitt sanna jag och släpper hel på alla hämningar på Ibiza. Svenska behöver allmänt åka till mer relax ställen som Ibiza. Kunna slappna av och hitta tillbaka till glädjen som helt dött i detta isolerande kalla sociala media samhälle. Jag träffade även en het kille på Ibiza jag hände med när jag va där. Allt kan hända på ön av party, glädje, magi, healing och total känsla av frihet :)

Ibiza in my heart forever!

SHOPPA UTEMÖBLER

Soffadirekt
44955995
Soffadirekt
24952995
Soffadirekt
49955995
Soffadirekt
1399518275
Soffadirekt
52955995
Soffadirekt
44956495

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis