5 bästa matkassar som sparar tid & pengar

5 bästa matkassar som sparar tid & pengar

Vi lever i tider där vi har allt mindre tid för att handla ute IRL. Vi lever även mitt i en virus pandemi som gör att många äldre inte vågar gå ut och handla i affären. Detta i sin tur har öppnat upp för alternativa sätt att handla mat på. Framför allt har takeaway maten ökat markant under Corona pandemin. Även matkassar som levereras direkt hem till dörren har exploderat i popularitet det senaste halvåret. Att få matkassar fyllda med mat direkt till dörren är den moderna tidens bästa revolution. Det hjälper även äldre människor att känna sig trygga utan att behöva utsätta sig för virussmitta eller rån på öppen gata.

LÄS MER: 5 smarta spartips för att klara Corona krisen

Det finns nu väldigt många olika matkassar att välja på. Här har jag nu valt ut året allra bästa matkassar som sparar er både tid och pengar.

Bästa matkassar

 

1. MIDDAGSFRID

Utvald till bästa matkasse 2020, say no more!

2. HELLOFRESH

3. ICA MATKASSE

Denna matkasse från ICA har blivit utvald till årets billigaste.

4. SIMPLEFEAST

Den nya tidens matkasse med grönt och vegansk mat i fullt fokus!

5. MATHEM.SE

En klassisk matkasse där urvalet är stort.


Slutsummering

Det kommer allt fler matkassar med fler val för de allra kräsnaste. Framför allt finns det mycket större utbud av vegetariska och veganska kassar nu än för några år sedan. Jag har själv testat flera kassar, är nu sugen på att testa ICAs kasse då den ska vara så billig. Oavsett man är student eller bor i större familj så finns det en matkasse för alla. Ett tips är att ni testar flera matkassar samtidigt under ev kortare tid. Sedan kan ni bara behålla er favorit kasse och säga upp de övriga.

Leverans maten kommer bli ännu större i framtiden i takt med att folk blir allt mer stressade och har allt mindre tid. Det gäller bara att följa med i utvecklingen som lutar helt åt online. Men att gå ut en fredagskväll i goda vänners lag till en bra restaurang, det kommer alltid lika i topp på livsnjutar listan :)

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024