Nyckelfärdiga attefallshus från modulhus.se

Nyckelfärdiga attefallshus från Modulhus.se

(I samarbete med modulhus.se)

Nyckelfärdiga attefallshus har bara ökat i popularitet på senare år. Kanske för att de är så prisvärda och kommer snabbt och smidigt färdigbyggda. I ett samhälle där allt går allt snabbare passar attefallshusen perfekt in. Man kan praktiskt taget flytta in i sitt nyckelfärdiga hus, samma dag som det har levererats. Innan man slår till på ett färdigbyggt hus krävs dock noga planering. Vart ska huset placeras? Vilken husmodell ska det vara? etc.

Här får ni nu 3 snabba tips och råd att tänka på inför ett köp av attefallshus. Jag tipsar även om företaget Modulhus.se som är en av Sveriges största husleverantörer av attefallshus och fritidshus.

Välj rätt location

Att bara köpa ett färdigt hus utan att ordentligt planerat vart man vill ha huset är dumt. Så gå igenom ordentligt vart ni vill placera ert nyckelfärdiga attefallshus. När det kommer till bygglov behövs inte detta pga. den så kallade attefallslagen. Det enda som behövs är att man meddelar kommunen om vart huset ska placeras. Tänk på att husets location inte bör vara för avlägset med tanke på att det kan bli jobbiga långa leveranser.

Planera drömhuset online

All börjar med en dröm! När ni har hittat er önskade plats för ert drömhus, då är nästa steg att välja husmodell. Detta kan ni enkelt göra genom att planera olika husmodeller som går rita upp virtuellt online. Hos Modulhus.se som jag tipsar om idag, kan ni bygga ert drömhus i deras husbyggaren online. Att se sin dröm komma till liv online kan vara en mäktig känsla. Nästa steg är sedan att göra drömmen till verklighet och med attefallshus går det snabbt.

Affefallshus kommer färdiga med kök, badrum och vardgasrum.

Hitta rätt husmodell

När det kommer till att hitta just er rätta husmodell gäller det att kolla all inspo som finns av hus. Kolla på nätet efter hus ni gillar och försök jämföra flera husmodeller. Att välja rätt husmodell är som att välja rätt inredning, det ska kännas helt rätt på många plan. Hos Modulhus finns det flera modeller att välja mellan. Så som Moderna hus, New England stil och klassiska hus.

Vårt mål sedan 2014 är att minska bostadsbristen genom att erbjuda vackert designade, arkitektritade och klimatsmarta Attefallshus

Alla vackra hus ovan kommer från Modulhus.se som är ett av de största företagen inom attefallshus i Sverige. Modulhus levererar även fritidshus och villor. Köper man ett attefallshus hos Modulhus hjälper de till genom hela processen. Husen kommer nyckelfärdiga och man kan flytta in samma dag som de levererats på plats. Modulhus hjälper till med planering och hela vägen till huset står färdigt. Leveranstiden på attefallshus är 12-16 veckor och huset kan fås 3-4 månader efter beställning har gjorts. Modulhus bjuder även på gratis leverans och kranlyft upp till 10 000 kr.

Många kunder är nöjda med sina nyckelfärdiga hus just för att det går få ett hus så snabbt. Vill man göra några ändringar eller tillägg kan detta även fås till ett extra tillägg. Det finns alltså all orsak att besöka Modulhus hemsida och planera drömhuset. Vem vet ni kanske möter 2021 i ett helt nytt nyckelfärdigt hus :)

Stay safe!

LOVE M

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024