13 tips för att inreda en man cave

Så du funderar på att skapa din egen man cave fast du är kvinna?, Eller kanske du vill hjälpa din man att skapa sitt unika specialrum, då har du kommit till rätt plats. Idag kommer vi att dela användbara tips för att dekorera en man cave. En man cave är en speciell plats eftersom det tillåter män att designa och dekorera allt i sin egen unika mansstil. Det är viktigt tex. för par där varje person vill att ha sitt eget utrymme.

LÄS MER: 10 rumsavdelare för ett litet hem

Låt oss titta på vad som gör den perfekta man caven och vilka tips du kan använda när du inreder en ultimat man cave.

Foto: casa.abril.com.br

Hur skapar du en perfekt mans-grotta?

Att göra den perfekta man caven beror mycket på mannen själv. Hans intressen och hans passioner bör visas i inredningen av rummet. Det borde vara som en förlängning av honom själv, med allt han älskar. Här är några av de saker som gör den perfekta man caven:

Ett underhållningsområde med soffor och en stor TV. Det här är ett bra sätt att njuta av en film med vänner, eller kanske en match med ditt favoritlag. Det är också ett sätt att föra personer samman.

Spel är också en stor del av varje man cave. Oavsett om du gillar biljard, poker, airhockey, spelhallar eller till och med dart. Det är ett bra sätt att skapa en rolig och attraktiv look för hela platsen.

En bar är också ett måste i varje man cave. Du vill vara säker på att du har dina favoritdrinkar till hands, så att du också kan bjuda in dina vänner.

Den perfekta man caven behöver också inredning för att matcha en mans personlighet. Det innebär att visa sina intressen över hela inredningen. Kanske är du intresserad av sport, och sportmemorabilia kan vara ett alternativ. Kanske är du för musikinstrument, och en hel vägg dekorerad med elgitarrer kan också vara ett alternativ.

REA FYND SHOP

Soffadirekt
59956995
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
8003995 - 80 %
Soffadirekt
1139 - 70 %3795
Soffadirekt
27954395
Soffadirekt
10952255 - 51 %
Soffadirekt
17954495 - 60 %
Soffadirekt
12953495 - 63 %

Foto: casa.abril.com.br

Låt oss titta på några av våra bästa tips för att dekorera en man cave:

 1. Visa din personlighet

En del av att ha en man cave är ett sätt att inte bara skapa ett unikt och välkomnande utrymme utan också visa upp din personlighet. Detta innebär att dekorera beroende på dina egna intressen och passioner. Använd det till din fördel och införliva saker som samlarföremål i inredningen.

Om du har många samlarföremål varför inte visa dem, så att de kan bli en del av dekorationen.

 1. Ha en bar

En bar är ett måste i varje man cave. Det är ett bra sätt att ta emot dina vänner och förbereda några smaskiga drinkar för en fantastisk kväll. Du kan göra några vanliga cocktails eller skapa unika och kreativa drinkar.

Glöm inte att ha ett kylskåp i din bar, eftersom det gör allt så mycket lättare. Du kan alltid ha några bärs och drycker där så att de är till hands under en sportmatch.

Foto: casa.abril.com.br

Foto: casa.abril.com.br

 1. Håll det enkelt

När det kommer till dekorationer i din man cave kan vissa män överdriva en del. De kombinerar antingen för många olika stilar, och inredningen kan bli en total röra. Försök istället att hålla det enkelt, samtidigt som du skapar kontraster mellan de olika områdena.

 1. Ha spel tillgängliga

Spel är alltid en viktig del av varje man cave. Oavsett om det är biljard eller en spelhall, eller till och med ett pokerbord, kan detta vara ett bra sätt att skapa ett veckoevenemang som dina vänner kan delta i. Kom ihåg att ditt spelbord bör vara en av huvudpunkterna i din man cave.

 1. Fixa en Jukebox

Varför inte ha en jukebox! Om du är en musikfantast och gillar allt vintage kan en jukebox vara ett bra komplement till en man cave. Du kan enkelt ladda alla dina favoritskivor och singlar i jukeboxen. Detta gör det till en bra lösning eftersom det inte bara förbättrar inredningen utan det är också att alla kommer att älska att använda det.

 1. Ha lite vintagemöbler

Ett av de bästa sätten att dekorera en man cave är att använda vintagemöbler. Från soffbordet till soffan kommer vintagemöbler att ge din man cave mycket karaktär. Det är också ett sätt att visa upp din personlighet och kombinera möbler från helt andra tider.

 1. Fyll upp dina väggar

Ett av sätten att komplettera din man caves dekor är att använda gamla posters och affischer. Detta är ett billigt sätt att ge ditt rum karaktär. Du kanske är intresserad av sport; då gamla sportaffischer kan vara din grej. Eller så kanske du gillar gamla märken och vintageannonser, och dessa fungerar också utmärkt i en man cave.

Foto: casa.abril.com.br

 1. En sporthörna

Om du är en sportfantast, skapa din egen sporthörna. Se till att du har ditt lags tröja där, med några minnessaker som verkligen kommer att göra det speciellt.

 1. Var inte rädd att blanda stilar

Ett av de vanligaste misstagen som män gör när de inreder en man cave är att de behandlar den som alla andra rum. Tja, det är det inte! När det kommer till man caves kan du blanda stilar fritt, mycket mer än vad du skulle kunna göra i ett kök eller vardagsrum. Av den anledningen var inte rädd för att blanda stilar lite, men överdriv inte.

 1. Ha inte för mycket i din mansgrotta

Ett annat vanligt misstag som män gör är att de lätt att ha för mycket i sin man cave. Gör inte detta! Det kommer inte att skapa en välkomnande miljö, utan i stället kommer det att se ut som ett förråd.

Håll allt organiserat

Du bör också försöka hålla allt så organiserat som möjligt. Du vill inte att din man cave ska se ut som en tonårings sovrum. Se därför till att placera allt på sin egen plats och att det matchar den inredningslook du försöker uppnå.

Foto: casa.abril.com.br

11. Håll det elegant

Även om detta är en man cave finns det ingen anledning till att den inte skulle vara elegant. Det finns så många sätt att göra en man cave elegant, och det handlar om att ha rätt planering och föreställa din inredning korrekt.

 1. Använd bokhyllor

Bokhyllor kan vara ett bra sätt att lägga till mer karaktär till en man cave. Kom ihåg att det inte bara handlar om spel och roligt. Varför inte inkludera några böcker i din man cave? Det här är en bra idé, och det kan ge ett visst intellektuellt utseende till din man cave.

 1. Var kreativ med belysningen

När det kommer till belysning vill du inte bara se till att du har tillräckligt med belysning, utan också att du kan använda kreativa lampor. Detta är ett av sätten du enkelt kan bli kreativ och exotisk.

Slutsats

Man caves är ett bra sätt för män att skapa sitt eget personliga utrymme och visa sin karaktär och personlighet på ett helt annat sätt. Du vill inte att ditt vardagsrum ska se ut som en man cave, så därför är det viktigt ha en space där ni kan inreda exakt som NI vill.

Se till att du följer alla tips vi gav och ha kul nu med att dekorera din man cave.

Text: Criatex.com Content & SEO

REA FYND SHOP

Soffadirekt
59956995
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
8003995 - 80 %
Soffadirekt
1139 - 70 %3795
Soffadirekt
27954395
Soffadirekt
10952255 - 51 %
Soffadirekt
17954495 - 60 %
Soffadirekt
12953495 - 63 %

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 478 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis