Verktygen du ska se till att ha i ditt hem

Med rätt verktyg i hemmet blir livet både enklare och roligare. När du varit på loppis eller second hand och fyndat din nya favoritdetalj till hemmet, vill du så klart kunna montera den eller sätta upp den på väggen direkt när du kommer hem och utan att behöva knacka på hos grannen och be om att få låna verktyg.

Förr i tiden var det vanligt att varje hem hade ett stort verktygsförråd, som mer liknade en industrilokal i miniatyrformat än ett förråd i en villa. Tack och lov har mycket hänt på det här området och nu finns det multiverktyg som tillgodoser alla dina behov. Man sparar numer både pengar och utrymme i verktygslådan.

Här får ni några tips på bra verktyg som är ett måste som grund i er verktygslåda hemma, samt tips på en bra verktygsbutik online.

Skruvdragare

Med en skruvdragare kommer du långt. Du slipper använda hammare och spik när du ska sätta upp något på väggen och du kan enklare nyttja gipspluggar när du sätter upp tyngre föremål. En modern skruvdragare kommer med en bitssats, så att du står väl rustad oavsett vilken typ av skruv du ska skruva fast. Det medföljer oftast en laddare så att du enkelt kan ladda upp batteriet när det behövs.

Multiverktyg

Någonting som blivit allt mer populärt på senare tid är de så kallade multiverktygen, där du har en basenhet med batteri och där du kan koppla på olika verktyg och alltså driva dessa med en och samma enhet. Istället för att köpa en skruvdragare, en cirkelsåg, en sticksåg, osv., köper du alltså ett kit med flera verktyg i ett.

Handla verktyg online

Det har aldrig varit enklare att fynda verktyg online. Du kan i lugn och ro jämföra olika verktyg med varandra, läsa på om prestandan och hitta de verktyg som passar just dig. Sedan får du verktygen hemskickade med posten och kan njuta av att ha rätt verktyg på plats för alla dina projekt.

Med rätt verktyg i hemmet blir det också roligare och enklare att sätta tänderna i olika gör-det-själv-projekt. Det finns mängder av inspiration att hitta på nätet om hur du kan förvandla saker som du inte längre använder till smarta inredningsprylar som du kan förgylla ditt hem med.

Vi tipsar om Vepax verktyg AB online som har praktiskt taget allt det man behöver inom verktyg. I deras verktygssortiment har de bland annat kapverktyg, saxar, tänger, slagverktyg, knivar, trädgårdsredskap och mycket mer. De har även sortiment för hem & fritid samt begagnade maskiner och verktyg. Ni kan handla verktyg snabbt och smidigt via Vepax, då de har flera kända fakturaföretag att välja mellan vid beställning. Ni kan även följa Vepax på Instagram och facebook. för att få fler tips och verktygs inspiration.

Alla jobb börjar helt enkelt med rätt verktyg. Har man fel verktyg från start, ja då går även jobbet helt fel. Börja med att samla på er de viktigaste verktygen som vi tipsat om. Sedan kan ni stegvis efter hand köpa fler och lite mer komplicerade verktyg med tiden.

 

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 136 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis