10 trendiga soffbord med rea priser

10 trendiga soffbord med REA priser

Innehållsförteckning

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni trendiga soffbord? sluta leta för i detta inlägget tipsar jag om säsongens hetaste soffbord. Att hitta rätt soffbord kan ta sin tid. Men sedan när det nya soffbordet står på plats då sker ett mini mirakel i rummet. Soffbord är i sig kärnan i vardagsrummet. Jag bytte nyss soffbord och rummet fick en helt ny karaktär med mitt nya bord. Jag är ju svag för guld så jag tipsar om några riktigt läckra nya mässingsbord i detta inlägget.

LÄS MER: Inredningstrender 2024- 10 största trender

Här har vi letat fram 10 nya snygga soffbord med REA priser som ert vardagsrum har längtat efter.

Trendiga soffbord

Nytt snygg runt soffbord finns HÄR

LÄS MER: Så bygger du en egen TV-bänk

Soffbord trä

Ni hittar soffbord ovan HÄR

Ni hittar bord ovan HÄR

Snyggt nytt träbord ovan HÄR

Jag gillar träbord så länge de går hand i hand med miljövänligt. Det får absolut inte påverka den redan hårt belastade regnskogen. Det tycker jag alla ska kolla när ni köper träbord, vart de är tillverkade och vart materialet kommer från.

Svarta soffbord ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Ni hittar marmor bord ovan HÄR

Ni hittar bord ovan HÄR

4 tips för ett snyggt stylat soffbord

1. Låt bordet matcha dekoren

älta in i övrig inredning. Det är viktigt att låta soffbordet naturligt smälta in i övrig dekor. Kör ni tex på naturtrenden, ha då soffbord i trä. Kör ni mer lyxig stil så kör på marmor eller glas soffbord, för en exklusiv look!

2. Håll det personligt

Soffbord har blivit mycket mer personliga och är ett uttryck för familjen som bor i utrymmet. Jag gillar att placera några personliga föremål eller konstverk på bordet, och naturligtvis en vas för att alltid ha färska blommor – vilket som är familjens favorit. Välj snitt av blommor som håller länge i vaser för blomdofter och en frodig stil.

3. Mixa och matcha

Att mixa och matcha texturer och material, gör soffbordet mer levande. Mässingstillbehör, marmorprydnadssaker och träaccenter – en blandning av allt kan ge värme till alla soffbord och vardagsrum. För en dynamisk design, välj dekorativa föremål av varierande höjd för att ge djup till ditt vardagsrum.

Slutsummering – Trendiga soffbord

Ett ställe att hämta inspiration för soffbord från är såklart från Instagram. Det är så bra där för man ser i naturlig rumsmiljö hur borden ser ut. På så vis får man ett lättare hum om hur det skulle kunna se ut hemma hos en själv. Jag är själv supernöjd med mitt nya soffbord och jag hoppas ni får inspo i detta inlägg att också köpa ett nytt soffbord till hösten.

Ha en fin vecka!

 

  1. Vart är ljusstakarna ifrån? Dom var sååå fina, måste köpa! ????

  2. Vart är den där taklampan ifrån den svarta ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström
Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024