Top 6 bästa tiktok konton om resor

Top 6 bästa TikTok konton om resor

Innehållsförteckning

TikTok har svept över världen och inom underhållningsvärlden, men det har också tagit turism- och resevärlden med storm. TikTok har utvecklats till ett forum för resenärer och influencers att visa sina upplevelser och resor tack vare dess distinkta kombination av kortformat videoinnehåll och förmåga att snabbt bli viralt. Så oavsett om du letar efter reseinspiration, eller bara gillar att upptäcka mer om världen.

LÄS MER: Top 7 bästa hotell i Stockholm

Här är 6 bästa TikTok-konton om resor och i det här inlägget för att hjälpa dig att öka din vandringslust och ta reda på mer om vår vackra planet.

TikTok konton resa

@jess.wandering

Reseinnehållstillverkaren Jessica Peterson, även känd som @jess.wandering, har besökt mer än 50 nationer. Hennes TikTok-konto visar fantastiska landskap, vågade ansträngningar och kulturella möten. En av de mest välkända reseinfluencererna på TikTok, Jess har fått fler än 1,4 miljoner prenumeranter.

Jess TikTok-konto belyser de största utomhusaktiviteterna från hela världen, från vandring till kajakpaddling. Hennes intressanta och pedagogiska material kommer att väcka och uppmuntra din önskan att lära dig mer om världen omkring dig och besöka så många olika platser som möjligt. En av hennes mest virala videor på TikTok visar hur hon vandrar uppför en vertikal klippa i Yosemite National Park, och visar inte bara upp sina förmågor utan även skönheten i området – detta övertygade säkert många att lägga till platsen i sin reselista.

@gypsealust

Känd online som @gypsealust, har reseinfluencern Lauren Bullen besökt mer än 60 olika länder. För alla som letar efter reseinspiration är hennes TikTok-kanal ett måste eftersom den innehåller vackra bilder och vackra landskap, såväl som roliga aktiviteter, barer och hotell.

Skönheten i varje plats fångas vackert av Laurens TikTok-konto, som sträcker sig från att besöka stränderna på Bali till att vandra på de ikoniska gatorna i Paris. Hon inkluderar praktiska råd och förslag för varje plats i sitt material, vilket gör henne till en stor influencer att följa om du letar efter resetips och dolda pärlor. En av hennes mest populära TikTok-videor visar henne glida nerför en gigantisk vattenrutschbana vid vattenparken Atlantis, bredvid det berömda Atlantis the Palm Hotel i Dubai.

@doyoutravel

Över 45 nationer har besökts av Jack Morris, även känd som @doyoutravel – så han kan verkligen ge dig några rekommendationer. Den som letar efter motivation att ge sig ut på en ny resa kommer att hitta tillräckligt med det på hans

TikTok-konto, som kombinerar äventyr, kultur och lyxresor.
Jamaicas stränder, Saudiarabiens öknar och Barcelonas hustak är bara några av de välkända platserna som kan ses på Jacks TikTok-konto. Hans videor är vackra att titta på, med några till och med filmade med hans drönare, vilket leder till några fantastiska panoramaklipp som är värda den stora skärmen!

https://www.youtube.com/watch?v=zjlkvfd4Mi0&pp=ygUNVGlrVG9rIHRyYXZlbA%3D%3D

@samkolder

Filmskaparen och reseinfluencern Sam Kolder, välkänd av sitt handtag @samkolder, har besökt fler länder än någon annan influencer på vår lista – på imponerande 75 nationer. Alla som söker efter reseinspiration bör följa hans TikTok-konto eftersom det kombinerar lyx, kultur och äventyrliga resor. Medan hans Instagram har ett enormt följe, har han precis börjat utöka sitt TikTok-konto – med fler videor som snart kommer att filmas för det.

Sams TikTok-konto visar upp några av de mest vågade och spännande äventyren från hela världen, från fallskärmshoppning ur en luftballong till att utöva akrobatisk yoga på pittoreska stränder. Vi älskar särskilt hans Hawaii-innehåll, som visar upp skönheten på denna unika ö.

@simplykatie

Den Londonbaserade influencern @simplykatie är bara 22 år gammal, men hon har packat mycket i den här tiden. Vi älskar hennes TikTok-konto eftersom det ger några bra tips och tricks för att resa med en snäv budget – till exempel får hennes video om de tre billigaste europeiska städerna oss att vilja hoppa på ett flyg till Budapest, Bukarest eller Krakow och utforska vad östern Europa har att erbjuda. Hon har en hel spellista högst upp i sin profil dedikerad till Interrailing i hela Europa där hon lyfter fram populära resmål att besöka och hur man får ut det mesta av Interrail-biljetten.

En annan anledning till att vi älskar Katies TikTok-sida är hennes videor fokuserade på volontärarbete i Afrika där hon arbetade som volontär i Kenya, spenderade tid på en skola och ett barnhem. Även om detta inte är det traditionella innehållet du kan hitta på en resesida, är det ett fantastiskt sätt att öka medvetenheten när du reser till ett annat vackert land.

@lauraandnicolas

Sist men absolut inte minst på vår lista finns inte en utan två influencers som delar det fantastiska TikTok-kontot @lauraandnicolas. Detta par från Gent har varit framstående resebloggare sedan 2018 och har ett populärt TikTok-konto där de vloggar sina resor och fokuserar på sitt resemode som har samlat dem över 200 000 följare på kort tid. En av deras vackraste videor dokumenterar jultiden i London och visar upp skönheten i Storbritanniens huvudstad med festliga julbelysningar och dekorationer – bara magiskt.

Slutsummering – TikTok konton resa

TikTok har gjort det ännu enklare att dela och leta efter information om en mängd olika ämnen. Travel TikTok är ett växande område som kommer att bli ännu större i år – så varför inte söka efter en av influencers på vår lista och se om du kan hitta din egen reseinspiration, för att lära oss mer om världen leder oss till att hitta ut mer om oss själva.

FAQs resa

Hur kan jag resa på en budget?

Även om resor har en kostnad, finns det ett antal tips och tricks att följa för att få ut det mesta av dina pengar. Resesidor som @simplykatie erbjuder några bra budgetresorråd, medan många reseländer har årliga försäljningar där du kan göra ett fynd. Vad vi kan garantera är att det är värt kostnaden att spendera dina pengar på resor!

Vad är viktigt att ha med i min resväska?

Du vill ha med nödvändigheter i din resväska som får dig att känna dig bekväm, särskilt om du är på en långdistansflygning.

Dessa bör inkludera:

En varm tröja
Böcker/Surfplattor
Hörlurar
Snacks
Mediciner
Reservkläder
Tandborste/tandkräm
Kompressionsstrumpor

Vilka dokument ska jag ta med mig för att resa?

Det rekommenderas att du tar flera olika dokument. För det första behöver du ditt pass om du planerar att resa utanför landet, men en annan form av ID som körkort är också en bra idé. Var noga med att kontrollera inresekraven för det land som du reser till, eftersom de kan kräva annan dokumentation såsom bevis på vaccination, reseförsäkring eller bekräftelse på ditt boende.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström
Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024