fbpx

Skönare flygresa med stödstrumpor från Mediconline

(I samarbete med mediconline.se)

Har ni nån gång efter en lång flygresa drabbats av smärta och obehag från svullna ben? Det har jag gjort ett flertal gånger när jag flög förr. Tills en vän tipsade mig om att använda stödstrumpor under flygresan. Detta gjorde så stor skillnad och mina ben var med stödstrumporna på, lika slanka när jag gick av flyget som på. Det stödstrumporna gör är att de håller ihop så att inte blodkärlen i benen svullnar lika lätt. Stödstrumpor är även bra allmänt för svullna ben och åderbråck. Min mamma hade svåra åderbråck, detta gjorde att hon fick jätteont i sina ben ibland. Hon testade också stödstrumpor och märkte en radikal skillnad i svullnaden av sina åderbråck. Hon blev tom bättre generellt med åderbråcken, efter långtida stöd från knästrumporna.

Idag tipsar jag om Mediconline.se en butik som har stödstrumpor för alla behov och tillfällen.

Stödstrumpor är inte bara bra för benen, de är även snygga och smidiga att ha på sig.

Här är en strumpbyxa variant av stödstrumpor om man känner att man vill ha stöd hela vägen upp.

Mediconline säljer stödstrumpor för alla behov och smak. Grundaren till butiken har själv jobbat som flygvärdinna tidigare och kände att det behövdes en butik online där man enkelt kan handla stödstrumpor. Hos Mediconline hittar ni inte bara stödstrumpor utan även ett sortiment av sulor/inlägg, hygienartiklar, hälsokost och skönhetsprodukter.

Stödstrumpor för alla behov och tillfällen

Kort sagt ska ni på semester och flyga i sommar, då är det värt att besöka Mediconline.se De har allt för att underlätta resan och hålla ben och fötter fräscha och lätta hela vägen till målet.

/Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis