fbpx

Förnya hemma med nya beslag från Beslagonline

(I samarbete med beslagonline.se)

Jag brukar säga att det är detaljerna som gör skillnaden! När det kommer till nya beslag gäller detta mer än nånsin. Att byta ut beslag och dörrhandtag kan göra underverk i hemmet. Jag bytte själv knoppar på skåpen i köket och det gjorde mirakulös skillnad. Innan ni byter beslag på köksluckor kan det vara en god idé att första fräscha upp dem genom att sända in dem för ommålning. Då blir de verkligen som nya med både ny färg och nya snygga  beslag.

Funderar ni även på att byta ut de gamla dörrarna till nya? Innan ni gör det testa att först byta ut era dörrhandtag istället. Att byta dörrhandtag och beslag till skåp kan göra underverk. Det finns idag även otaliga modeller och stilar på handtag och beslag att välja mellan.

Idag tipsar vi om Beslagonline.se som har otaliga varianter av snygga beslag och dörrhandtag.

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden!

Alla vackra beslag och ovan kommer från beslagonline.se. Hos dem hittar ni otaliga beslag i form av handtag, krokar, knoppar, förvaring och badrumstillbehör. Beslagonline.se finns över hela Europa och i deras sortiment finns mer än 1000 olika modeller av handtag och knoppar De har snabb leverans och erbjuder alltid allra högsta produktkvalitet. Deras motto är att försköna det gamla hellre än att byta ut till nytt…..

Dont throw out the old, just make it look new!

Så innan ni slänger ut de gamla dörrar eller skåp, testa att ge dem en chans till med nya snygga beslag från Beslagonline.se.

Text: Maria Ljungström

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis