10 bästa netflix filmer nånsin

10 bästa Netflix filmer nånsin

Innehållsförteckning

Netflix har blivit det absolut populäraste stället online att besöka för film och serieälskare. Det kan dock vara svårt att hitta riktigt bra filmer, bland alla otaliga filmer och serier hos Netflix. Företaget som byggdes på en tjänst av att skicka hyrfilmer, har helt förvandlats till något annat. Med tiden slutade Netflix att vara ett licensföretag och började visa andra studiofilmer för sin publik.

De producerar nu sin egna filmer och tro mig att det finns många bra filmer där att se. Här är nu en lista över våra favoritfilmer på Netflix. Jag bör dock nämna att en del av dessa Netflix filmer kanske inte är tillgänglig i Sverige på grund av överenskommelsen med film-distributörer. Då tipsar jag er om att använda VPN och sätta den på USA när ni streamar. Då kan ni se alla dessa filmer på listan nedan.

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2024 – 10 största trender

Här får ni nu 10 bästa Netflix filmer nånsin och dessa är bara en must watch, om ni inte sett dem hittills.

10 bästa Netflix filmer

Moonlight

Moonlight är en favoritfilm på Netflix och jag är inte ensam att älska denna rulle. Faktum är att den här filmen belönades med flera Oscars. Den beskriver historien om en ung man som kämpar med sina sexuella preferenser, och ett utmanande liv. En vackert filmad film som visar oss att livet inte bara är glam. Det kommer många svårigheter som vi måste gå igenom för att bli den vi är menade att vara. En av de mest inspirerande Netflix filmer som finns och en av de mest imponerande draman under det senaste årtiondet.

Social Network

Alla känner till facebook! men inte alla känner till hur Facebook grundades. Jag trodde ärligt talat att Mark Zuckerbergs berättelsen var en mycket mer nördig berättelse, om en ung man som spenderade timmar framför en dator programmering. Jag jag hade fel, det finns så mycket mer i den här filmen, men det är svårt att sätta in det i ord utan att ge bort spoilers. En mycket spännande berättelse om hur en ung man som kom att bygga upp ett av de största företagen i världen. Designa plattformar som vi alla använder varje dag. En
av den bästa Netflix filmerna hel klart.

The Irishman

Det här är inte en film för alla! Detta är en gangsterklassiker med långsamt tempo i en mycket specifik stil av mästerregissören, ​​Martin Scorcese. Det är en anmärkningsvärd prestation av Robert De Niro, och de flesta rollbesättningen. Men för dem som gillar mer snabba actionfilmer är inte detta ditt filmval. Berättelsen är dock mycket intressant och fångar uppmärksamheten hos gangsterfilm fantaster. jag
ska också nämna att det är en av de längsta filmerna jag någonsin sett i mitt liv, men den är definitivt värt att se (åtminstone en gång).

Nightcrawler

Det finns inget som en riktigt bra thriller! Nightcrawler är bland det bästa jag någonsin sett i filväg. Jake
Gyllenhaals prestation är inget mindre än enastående. Detta är faktiskt min favoritfilm med
denna skådespelare. Jag har sett den här filmen flera gånger. Det tar dig med storm från första
ögonblick till slutet. En mörk thriller som även är fylld med några morbida humorögonblick.
En mörk film som inte är för allas smak, men för de som gillar thrillers är detta ett MÅSTE.

Silver Linings Playbook

Det finns bara en handfull filmer som kan vara lika gripande som Silver Linings Playbook. De
Filmen är ett sant mästerverk, om relationer, hur man övervinner strider i livet och att hantera
depression. En verkligt imponerande film, som inte bara kan vara dramatisk utan också intensivt rolig
samtidigt. Både Bradley Cooper och Jeniffer Lawrence är otroliga skådisar i den här filmen, och
deras kemi kan kännas bortom skärmen. Se till att du ser denna filmen, eftersom den är en av de bästa av Netflix filmer.

Moneyball

Vem gillar inte Brad Pitt? Tja, inte många människor, och det här är en av hans bästa filmer. Faktiskt,
Moneyball är baserad på en sann historia som gör filmen ännu mer intressant. Det baseras på
berättelsen om ett basebolllag, och hur de har använt ovanliga metoder för att nå framgång. A
fantastisk film för sportälskare och en av de bästa Netflix-filmerna.

Uncut gems

Uncut Gems är en intressant film med högt tempo och med Adam Sandler i huvudrollen. Det är nu du
förmodligen tror att det här är en komedi, men det är det inte. Vi är vana vid att se Adam Sandler spela
komedier och roliga karaktärer. Visst! Uncut Gems har några roliga ögonblick, men det är inte det
filmens fokus. En mycket intressant historia om hur en juvelerare kan hantera sin verksamhet, och
hans invecklade personliga liv.

The Disaster Artist

Av alla Netflix filmer inom kategorin komedi, så är The Disaster Artist en av de roligaste filmerna genom tiderna. I själva verket är det en sorts remake från vad som anses vara den sämsta filmen någonsin. Om du letar efter ett gott skratt kommer den här filmen att vara det bästa valet. James Franco levererar som vanligt en fantastisk prestation. Berättelsen om Tommy Wiseau berättas på ett unikt och speciellt sätt. Denna Netflix film är ett måste om du vill skratta och älskar komedier.

There Will Be Blood

Den här filmen har blivit en riktig filmklassiker. Berättelsen om en affärsman på sin strävan att bygga sitt oljeimperium och samtidigt ta hand om sin familj. En film som vi alla kan relatera till. Dock, Det som skiljer den här filmen åt är inte bara historien utan karaktärerna och det utmärkta skådespeleriet. Få filmer har dessa kvalitetsaktörer, som förgyller med sin briljanta prestanda

The Trial of the Chicago 7

För alla som är intresserad av historia och politik är detta den rätta filmen. Den är baserad på sanna händelser, och visar hur mycket världen har förändrats genom åren. Att jämföra dåtiden med idag, det går bara inte. Mitt under Vietnamkriget riktades demonstranter mot kriget, och dras till domstol utan uppenbar anledning. En intressant historia som lätt kan relateras till vad som sker i nutid och misstag vi inte vill göra om i framtiden.

Slutsummering – Netflix filmer

Där har ni våra val av 10 bästa Netflix filmer nånsin och jag hoppas ni får en riktigt perfekt filmkväll med någon av dessa toppklass rullar.

/Maria

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024