Nemas en rådgivningstjänst för gör-det-självare

(I samarbete med Nemas)

I och med Corona pandemin har videochatt och möten online ökat markant. Det känns mer naturligt idag med ett snabbt Zoommöte än att träffas ute på stan. De flesta har nog även haft ett klassiskt Zoommöte med halva outfiten på. Denna video- och onlinetrend kommer med största sannolikhet fortsätta växa och en ny plattform som erbjuder videomöten för alla som är i behov av rådgivning för hemmafix är Nemas.

Idag tipsar jag om Nemas en ny online marknadsplats där ni kan matchas med proffsiga rådgivare. Ni laddar enkelt ner Nemas rådgivningsapp som funkar på både Iphone och android. Sedan är det bara att fota och beskriva vad du behöver hjälp med så matchas du med en expert som passar bäst för just ert projekt därhemma.  Nemas erbjuder expertrådgivning inom praktiskt taget alla kategorier inom hus och hem. Ni kan få hjälp med att inreda, hemmafixa, snickra, montera, laga, installera eller planera trädgården.

Nemas erbjuder videomöten för alla som är i behov av rådgivning för hemmafix och då alltid med erfarna experter bakom skärmen.

Just nu erbjuder Nemas även rådgivningssamtal för endast 50kr/ fram till 8e maj. Ett perfekt tillfälle att prova rådgivning via videosamtal med en expert inom inredning, homestyling, renovering, hemmafix och trädgård.

Får ni inte till inredningen därhemma? Nemas erfarna rådgivare inom inredning och homestyling kan hjälpa er på nolltid via ett lärorikt videomöte. De kan där hjälpa er med planering för möbler, inredning samt med färgsättning. Ladda ner Nemas appen och få ett perfekt drömhem snabbt och smidigt.

Inga gröna fingrar? Ser rabatten mer ut som en ogräsdjungel än en blomster prunkande dröm? Då kan ni chatta och videosamtala via Nemas med erfarna trädgårdsexperter. Få den där trädgården ni alltid drömt om.

Om ni fastnat med renoveringen och bara stöter på problem. Då kan det vara en god idé att ta ett videosamtal med någon av Nemas experter inom renovering och bygge.

Att använda Nemas är en win win för både användare och rådgivare. Användare får snabbt och smidigt hjälp med sina hemmaprojekt via videosamtal. Rådgivarna kan sen knyta nya kontakter och få ett större nätverk av potentiella kunder inför framtiden.

Så har ni fastnat i era DIY projekt tveka inte att testa Nemas appen. Och som sagt har Nemas rådgivningssamtal för endast 50kr/ fram till 8e maj Ett grymt tillfälle att prova på denna nya tjänst.

/Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 147 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis