fbpx

Södra skärgården restips – Styrsö

NU ska jag avslöja vart jag just nu befinner mig. Minns ni min sommardröm om en röd stuga på landet som jag skrev om för ett tag sedan? Den har blivit sann mer än möjligt och jag är såååå GLAD. Jag satt och letade efter stugor en hel kväll och plötsligt var den bara där… drömstugan i södra skärgården, röd, rymlig och med makalös havsutsikt…

OM ni ska besöka Göteborg glöm uttjatade ställen som Liseberg nej det är Södra skärgården som gäller och här ser ni varför :)

Södra skärgården

 

2 sommarstuga1

Här bodde vi och KOLLA utsikten kan de bli bättre och mer Svensk idyll…. knappast :)

3 morgon dopp

We take a cold plunge in the sea every morning here :)

4 brorsan katt

My cat Brorsan exploring in the great island outdoors :)

5 sketch

A beautiful sketch of the jetty right outside the door, drawn by Jon.

6 solnedgangen

We see this beautiful sunset from our cottage every evening

 Södra skärgården

Att stugan sedan ligger med det absolut bästa läget på min favoritö Styrsö i södra skärgården gör min sommardröm verklig på alla vis. Jag, Jon och mina två katter befinner oss just nu i sommarparadiset. Vi kommer även att fira midsommar i denna svenska idyll. Vi kan helt enkelt inte få en bättre semester :)

Jag har alltid trott på uttrycket “What you focus on is what you get”. Min röda stugdröm blev sann därför att jag fokuserade och inte gav upp.

Till alla er därute med en dröm stor eller liten, tro på den för att den kommer att bli sann :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis