Läs här ett underbart gästinlägg från min favoritblogg  Charmigt sa Charlie.

Vad härligt det är att blogga och få den här möjligheten, att gästblogga hos underbara Maria. Jag drunknar i hennes enormt vackra bilder. Just nu berättar Maria om bra tips hur man shoppar på loppis och fyndar antikviteter hos mig, Charmigt sa Charlie.

Charmigt sa Charlie

charmigt sa charlie

2 new york inredning

3 new york inredning

4 new york inredning

Och jag vill tipsa och berätta om en fin plats, en timme utanför New York. Där jag bott nu sedan 2005. I min blogg, delar jag med mig av min vardag. Med en Canon G12 tar jag bakvägarna så ofta jag kan och hittar ofta något spännande.

Södra Connecticut ligger direkt vid Long Island Sound. Havet, stränderna, och långa varma somrar är sånt jag uppskattar extra mycket. Och närheten till Manhattan.

5 connecticut inredning

6 connecticut inredning

7 connecticut inredning

Eller, tror nog jag är alldeles extra förtjust i att man hittar små personliga affärer lite här och där, alla farmers markets, bondgårdar, lummiga vägar, ett varierande landskap som ofta påminner om Sverige, men ändå inte.

8 usa scenery

9 usa inredning

10 usa inredning

11 usa preserves

Den vackra hösten. Alltså, den tar andan ur mig. Nu börjar det snart, med pumpor, äpplen, te framför sprakande brasor, sköna promenader på stranden, drinkar på något av Manhattans alla roof top bars, för att det fortfarande inte är så kallt.

13 usa pumpa

14 usa pumpa

15 usa drick

16 usa essex house

Det är det här jag längtar efter just nu. Rundor, hitta något fint i någon antikbod, en ’book sale’, varm äppelcider.

Och sköna eftermiddagar, varför inte ett tea party.

21 usa hus

Charmigt sa Charlie

Tack Maria för jag fick visa lite av mina guldkorn. Önskar alla en härlig höst!

Charlie xoxo

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

11 Comments

  1. Jag bara älskar dina bilder Lotta! Scrollar o scrollar upp o ner hela tiden! Glad att du gillar kameran också :-) Du har blicken och det är nummer ett!

    Blir lite fel att du är här i min hjärna… haha men en rolig grej!!

    Önskar er båda, Lotta och Maria – en underbar helg!!

    KRAM xoxo Anna

  2. One beautiful photo after another.I especially like the cute little powder blue house and the autumn leaves even though I don’t want to think about autumn just yet!

  3. So beautiful pictures. All the lovely colors. Those colors are so inspiring.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.