fbpx

Grattis inredningsvis – 1 år idag!

inredningsvis 1 year

Hej! Jag heter Jon och jag är gästskribent här idag på inredningsvis! (Jag kommer från Nya Zeeland så ni får ursäkta grammatiken!!)

Maria har nämnt mig i ett par tidigare inlägg – om resor och matlagning – men jag är mer än bara kocken bakom Shepherds Pie inlägget :)

För ett och ett halvt år sedan träffade jag Maria – en konstnärlig, djup, tänkande och vacker människa på alla vis. Jag märkte omedelbart hennes enorma passion för inredning och insåg att hon behövde ett sätt att få utlopp för all kreativitet och idéer kring inredning och dekor. Eftersom jag hade sysslat med ett par webbprojekt tidigare introducerade jag henne till bloggvärlden.

“Jag kan visa dig hur en blogg fungerar, men det blir alltså *din* blogg – jag finns här som resurs för att hjälpa dig komma igång och senare vid behov…”

Marias kreativitet gick på hög varv (som vanligt :) och hon plockade namnet “Inredningsvis” ur etern – i mitt tycke det perfekta namnet för en blogg om inredning!

Vi satt igång med designen på loggan, sidlayout, programmering och skrivandet – den 1:a februari 2012 publicerades Marias första inlägg med överskriften Badrumsinredning i lila.

Under det året som gått har kreativiteten knappast minskat, med nästan 200 publicerade inlägg med över 3500 kommentarer från er, inredningsvis trogna läsare från alla världs hörn! Vi har även åkt på inredningsresor till bl.a. Frankrike och Spanien tack vara inredningsvis och samarbetat med några av branschens främsta spelare – inklusive BoråsTapeter och Värnamo of Sweden – samt många webbshoppar.

Så med detta säger Maria och jag GRATTIS inredningsvis till ett år online – och GRATTIS Maria för att du fortsätter att inspirera tusentals människor världen över (inklusive mig!) varje dag.

Jag kommer att fortsätta att stödja Maria med inredningsvis (jag sköter översättningar till engelska, ekonomi, samt en del tekniska saker bakom kulisserna) och ser fram emot det år 2 har att erbjuda!

Har ni tur kanske jag t o m lägger upp ett par inlägg till med mina hemliga recept! :)

Jag hoppas ni fortsätter att inspireras av inredningsvis – Sveriges bästa och mest omtyckta inredningsblogg!

/Jon

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis