inredningsvis 1 year

Hej! Jag heter Jon och jag är gästskribent här idag på inredningsvis! (Jag kommer från Nya Zeeland så ni får ursäkta grammatiken!!)

Maria har nämnt mig i ett par tidigare inlägg – om resor och matlagning – men jag är mer än bara kocken bakom Shepherds Pie inlägget :)

För ett och ett halvt år sedan träffade jag Maria – en konstnärlig, djup, tänkande och vacker människa på alla vis. Jag märkte omedelbart hennes enorma passion för inredning och insåg att hon behövde ett sätt att få utlopp för all kreativitet och idéer kring inredning och dekor. Eftersom jag hade sysslat med ett par webbprojekt tidigare introducerade jag henne till bloggvärlden.

”Jag kan visa dig hur en blogg fungerar, men det blir alltså *din* blogg – jag finns här som resurs för att hjälpa dig komma igång och senare vid behov…”

Marias kreativitet gick på hög varv (som vanligt :) och hon plockade namnet ”Inredningsvis” ur etern – i mitt tycke det perfekta namnet för en blogg om inredning!

Vi satt igång med designen på loggan, sidlayout, programmering och skrivandet – den 1:a februari 2012 publicerades Marias första inlägg med överskriften Badrumsinredning i lila.

Under det året som gått har kreativiteten knappast minskat, med nästan 200 publicerade inlägg med över 3500 kommentarer från er, inredningsvis trogna läsare från alla världs hörn! Vi har även åkt på inredningsresor till bl.a. Frankrike och Spanien tack vara inredningsvis och samarbetat med några av branschens främsta spelare – inklusive BoråsTapeter och Värnamo of Sweden – samt många webbshoppar.

Så med detta säger Maria och jag GRATTIS inredningsvis till ett år online – och GRATTIS Maria för att du fortsätter att inspirera tusentals människor världen över (inklusive mig!) varje dag.

Jag kommer att fortsätta att stödja Maria med inredningsvis (jag sköter översättningar till engelska, ekonomi, samt en del tekniska saker bakom kulisserna) och ser fram emot det år 2 har att erbjuda!

Har ni tur kanske jag t o m lägger upp ett par inlägg till med mina hemliga recept! :)

Jag hoppas ni fortsätter att inspireras av inredningsvis – Sveriges bästa och mest omtyckta inredningsblogg!

/Jon

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

25 Comments

 1. Grattis! Grattis! Grattis!
  Hoppas du firar din 1 års dag ordentligt.. fredag och allt :)

  kram kram Malin
  Ps, Inte från gbg.. men lite bortanför Kungsbacka bor jag.

 2. Grattis pa ettarsdagen! ser fram emot mer inspirerande lasning i framtiden!
  Kram!

 3. Heeeej!

  Tack för titten och tack för tipset om din superfina blogg! Här kommer jag att titta in i fortsättningen!

  Ha en finfin helg!

  Kram Malin

 4. Hi Maria and Jon! Happy Blogday and a huge congratulation to you both for your amazing job through all the year! This is one of my fav blog about decor! Always find lovely inspirations and beautiful images! I also got the blessing to collaborate once and looking forward to another guest post here!!:))) I always wondered what the name of the blog means, for me Italian it is pretty difficult to spell:) Had always some troubles but I think, after your explaination, it suits the blog!!:) Keep up my dearest Maria, cant wait what you have to share next! Happy weekend! Big hugs and kisses! xo

  • maria Reply

   AWWW THANK YOU SO MUCH Lilli…your words moved me almost to tears:) Its an honour for me to have you following me every day on my blog:) THANKS again and BIG LOVE to you

 5. Happy Blogiversary! I’m so glad you two started inredningsvis. It is a constant source of inspiration for me. And I’m married to a Jon so of course that makes you a favorite.<3 I sure wish you were around when I started MY blog. I know Nothing about technology so it is quite a challenge. I still haven't quite figured it out! Keep up the good work, Maria and Jon! Recipes? Sure!!!!
  Connie*

  • maria Reply

   Haha THANK YOU sooo much Connie and Im happy to have you as my dear follower every day:) LOVE

 6. Grattis till ett år med din fina blogg! Du gör verkligen stora framsteg hela tiden och hittar på en massa intressant att skriva om , du är duktig! Kul att läsa din gästläsare här också och vilken backup du har där!
  Ska givetvis följa dig kommande år också. Kram Nilla

 7. Hej!

  Bra att du lämnade spår hos mig så jag hittade hit.
  Trevligt att du utökat bloggen med inlägg om hälsa och andlighet också, det blir en lyckad mix tror jag.

  Läste intervjun med dig på booli.se. Förstår att bloggen är ditt jobb nu, så.spännande. Hur kommer man dit, hur gör man för att leva på sin blogg???

  Ha en skön lördag!

 8. Congratulations Maria on your 1 yr Anniversary. It was great to discover your blog, learning about you, Sweden and Swedish interior decoration. I enjoy all of your posts. Looking forward for more from you. All the best from you.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.