fbpx

10 marmor soffbord med WOW-känsla

(Innehåller annonslänkar)

Marmor soffbord slutar aldrig att vara populära inom inredning. Man kunde tro att vi skulle tröttna på soffbord i marmor efter några år, men ICKE. Trend materialen sammet och marmor är klassiska tidlösa material som aldrig blir otrendiga. Jag tror även att marmor blivit så stort som material,  för att det i nutid går att få tag på i billig variant. Förr var marmor ett extremt dyrt material som bara de allra rikaste hade råd att stoltsera med. Det är även därför man ser så mycket lyxig marmor i olika format på gamla slott.

LÄS MER: SOFFOR GENOM TIDERNA – SOFFANS HISTORIA

Men i vår moderna tid ska alla ha råd med att få det lyxigt hemma. Här får ni nu 10 trendiga marmor soffbord för ett vardagsrum med WOW-känslan.

(Innehåller annonslänkar)

10 trend marmor soffbord

Ni hittar runt marmor & glasbord HÄR

Ni hittar bordet ovan HÄR

Ni hittar litet marmorbord ovan HÄR

Svart marmorbord ovan finns HÄR

Ni hittar trend bordet ovan HÄR

Ni hittar mönstrat marmorbord HÄR

Avlångt marmorbord finns HÄR

Marmor soffbord ger den där känslan av stil och klass i vardagsrummet. Mixa gärna med guldiga detaljer för en ännu lyxigare look.

Ni hittar smidigt bord ovan HÄR

Runt stort soffbord finns HÄR

Soffbordet ovan finns HÄR

Beige bord i marmor finns HÄR

Trendigt bord ovan finns HÄR

FAQ – Marmor

Vem uppfann marmor?

Historiker tror att marmor började med grottmänniskor som lekte med små rundade småsten eller bollar av naturlig lera. Marmor material har hittats i Egyptens gravar, på indianergravar och i de gamla aztekiska pyramiderna.

När uppfanns marmor?

Marmor som vi känner dem idag började i mitten av 1800-talet när de producerades i mängder i Tyskland. Namnet marmor kommer från den typ av sten som en gång användes för att göra kulor. Vit marmor, alabasterkulor var de bästa spelpjäserna under tidigt 1800-tal.

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis