Maria ljungström intervju i värmlandsbyggden

Maria Ljungström Intervju i Värmlandsbyggden

Innehållsförteckning

Jag medverkar i Värmlandsbyggden med en full intervju denna vecka. Jag tyckte det var kul att dela med mig av detta till alla er därute. Så här får ni intervjun i sin helhet, ni kan även läsa den direkt i Värmlandbyggden HÄR

INTERVJU MED MARIA LJUNGSTRÖM:

Hej Maria, vem är du? Berätta kort om dig själv.

Jag heter Maria bor i Göteborg och driver Inredningsvis.se som är en av Sveriges största siter om inredning, hem och lifestyle. Har även skrivit för flera kända tidningar som GP bostad och åt mäklare som Husman hagberg. Jag har även jobbat inom inredning som stylist och gjort flera uppdrag inom det. Men det jag gör mest är att tipsa Svenska folket om hur de kan inreda snyggt och prisvärt hemma. Inredningsvis motto är att det går alltid att få det lyxigt hemma fast billigt. Det behöver inte alltid vara dyrt, bara för det ser dyrt ut. Gå in och läs på Inredningsvis så hittar ni flera tips om detta.

Hur uppstod Idén bakom Inredningsvis?

Jag grundade siten 2012 ihop med min dåvarande bloggpartner och pojkvän. Det hela började som rent hobbyprojekt. Men Inredningsvis och jag växte med åren i popularitet och idag lever jag på siten. Jag vill säga till alla därute att om ni har en dröm, sluta aldrig drömma. Vill ni joobba remote ja då kan ni göra det. Det handlar om rätt vilja och drivkraft och ett jäklaranamma att klara sig i den ständigt skiftande online branschen. Mitt motto är ”If you can dream about it You can make it happen”

Vilka trender kommer vi se inom inredning nästa år 2024?

Det fortsätter vara mycket naturliga material och hållbart tänk. Det kommer termer som framtidsretro där man mixar futuristisk inredning med gammal. Mycket multifunktionella möbler trendar stort med. Färger som trendar är solnedgång röd och mönster med löv och växter. Jag har skrivit ett helt inlägg om Inredningstrender 2024 Där kan ni läsa de 10 största trenderna för nästa år om hur ni ska inreda.

Om du inte jobbade som publicist om inredning vad skulle du jobba med då?

Jag skulle blivit journalist innan jag grundade Inredningsvis. Så det hade nog helt klart blivit nåt online i alla fall. Jag älskar jobba remote och ha fria arbetstider. När man jobbar online kan man ju även gå sätta sig jobba utomlands i perioder. Vilket jag gör ofta då jag älskar Spanien och planerar flytta dit.

Vart hämtar du inspiration från när du ska skriva till Inredningsvis?

Jag hämtar inspiration från utländska inredningssidor, som ofta är före med allt. Sedan från hotell och utlandsresor. ÄLSKAR lyxiga hotell och deras inredning är helt min smak. Det är så kul med hotell för de har så olika inredningsstilar, beroende på vilket land och plats man besöker. Sedan är ju Inredningsvis även på Instagram så såklart hämtar jag inspiration från mina fina vänner inom inredning där också.

Har du nåt tips för andra som vill jobba online och ha det liv du lever?

Att satsa på ett ämne online de verkligen brinner för och har auktoriet inom. Så många vill bli kända över en natt nu och slänger upp halvdana AI genererade siter och tror de ska dra in miljoner. Det funkar inte så ALLS. Google kollar numera mycket på att siteägare har aktoritet inom det område de skriver om sk. EEAT. Det tar lång tid bygga upp ett starkt brand som jag ju gjort. Men när man väl gjort det då har man chans att få in många passiva inkomster. Ett av mina bästa tips till alla som ska starta eget är detta: Ha aldrig inkomst från bara en källa det är det värsta ni kan göra. För om nåt händer med den källan då står ni utan inkomst. Satsa istället på få in pengar från flera håll online. Som ads marketing, affilate marketing, sponsrade poster etc.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024