fbpx

Bästa loppis i Göteborg – Topp 10 vintage butiker

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni loppis i Göteborg och bra vintage butiker? Då kan ni sluta leta för här kommer vi tipsa om de bästa loppis och vintage ställen i hela Göteborg. Göteborg är en stad som är mysig att vandra runt i en solig dag. Och vissa områden har mer vintage vibe än andra. Ett av dem är gamla Haga med alla sköna gamla och nya butiker.

NUUU tänker jag avslöja vilka mina favorit loppis ställen i Göteborg är. Speciellt där jag bor i kära gamla Majorna där vimlar det av sköna loppis butiker.

LÄS MER: Top 5 gröna caféer i Göteborg ni bör besöka

Ja denna staden har absolut några loppisar värda att lista så nu kör vi alla vintage fantaster och loppisnarkomaner.

Loppis Göteborg

Beyond Retro ligger mitt i centrum i Göteborg, i shopping meckat Arkaden!

1. Beyond Retro – Arkaden

Beyond är den största vintageåterförsäljaren i Storbritannien, Sverige och Finland. Butiken har handplockat det bästa vintage sortimentet sedan 2002. Trendigt mode, utan ett rejält med miljögifter!

Butiken har ett enormt urval av handplockade engångsartiklar sparar det bästa från deponi för att erbjuda hållbart mode som är roligt, må bra och unikt för alla.

SOFFOR REA SHOP

Soffadirekt
1199515995
Soffadirekt
49955995
Soffadirekt
1049513995
Soffadirekt
949513995
Soffadirekt
1549517995
Soffadirekt
999512795
Soffadirekt
1299513995
Soffadirekt
44955995
Soffadirekt
44956295
Soffadirekt
44956495

2. Stadsmissionen Second Hand – Arkaden

Vi fortsätter i Arkaden där vi tipsar om grannbutiken.

I Stadsmissionens pop up-butik erbjuder de ett handplockat second hand-sortiment och de har kläder och produkter från Remake Stockholm och Remake Ergon. I butiken finns också möjlighet att hyra kläder och du kan lämna in dina egna plagg för enklare lagningar.

SHOPPA HÅLLBARA MÖBLER

3. Fåfängans Antik – Haga

Håll i i hatten alla vintagefantaster för detta är Göteborgs i särklass mest välfyllda mysiga antikbutik på liten yta. Här hittar alla som älskar gamla saker garanterat något för varje smak och bak. Bara huset butiken ligger i ger mig lätt gåshud av förtjusning. Ett gammalt vackert trähus från Hagas gyllene glansdagar.

loppis i göteborg

4. Saker från Förr – loppis i mysiga Majorna:

Här är Majornas absolut bästa vintage och loppis butik alla kategorier. Varje gång jag åker förbi denna pärla till loppis så poppar mina fyndgalna ögon ut lite extra. OCH åker förbi gör jag varje dag då Saker från förr ligger precis nära jag bor nämligen på Mariaplan.

Att gå in i Saker från Förr är som att förlora sig i en aldrig sinande skattkista av heta loppisfynd REKOMMENDERAS!

loppisar göteborg

5. Saron – second hand (saronkyrkan)

Här kan ni räkna med kö innan öppning lik Håkan Hellström konsert ( ja iaf nästan:) Alltid lika populär loppis och second hand som håller till vid Saronkyrkan och ligger ovanför Hemköp.

Är dock öppen bara två dagar  i veckan på Torsdagar och Lördagar. Men som sagt loppis godbitarna går tidigt så köa tidigt och skynda fynda.

loppis i göteborg 3

6. Majornas megaloppis

Är Göteborgs största loppis och hålls från Stigbergstorget ända ner till där jag bor i Kungsladugård/Sandarna. Längs trottoarerna samlas vanliga Svenne med sina loppisfynd. Räkna med fet trängsel och var ute i GOD tid för att fynda. Det är massor av folk varje år och stämningen blir familjär och mysig.

I år 2015 hålls megaloppis 31 a maj snart alltså och vem vet ni kanske ser miss Inredningsvis bland alla vintagefynd på köpet:)

loppis i göteborg tips

7. Drive in loppis – loppis Göteborg Slottsskogen

Här fyller man bilen med loppisfynd och säljer sedan på Dalens grusplaner mitt emot Slottskogen så passa på ta en skogstur på loppis köpet vettja :)

Mycket folk och även varm korv och spunnet socker finns för de söndershoppade. Hålls på Lördagar och Söndagar mellan kl. 11-15.

loppis i göteborg 2

10. Reningsborg second hand

Ett stooort second hand ställe beläget i Västra Frölunda nära Näset. Det som är fint med detta ställe är att det samtidigt är en hjälporganisation som hjälper människor till bättre livsvillkor. Pengar som går in går alltså en stor del till välgörande ändamål. Reningsborg kan även komma ut och hämta second hand prylar om man inte kan komma och skänka dem själv.

Öppet hela veckan utom Söndag var det här.

Slutsummering – Loppis Göteborg

Där har ni min lista på de loppisar i Göteborg som jag brukar besöka. Men självklart finns det mååånga fler i Göteborgsområdet. Som sagt är Majorna där jag bor en riktig loppis metropol, så det omrdet kan jag tipsa er att besöka asap.

Fynda retro rätt!

SOFFOR REA SHOP

Soffadirekt
1199515995
Soffadirekt
49955995
Soffadirekt
1049513995
Soffadirekt
949513995
Soffadirekt
1549517995
Soffadirekt
999512795
Soffadirekt
1299513995
Soffadirekt
44955995
Soffadirekt
44956295
Soffadirekt
44956495

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis