15 jul kuddfodral för en mysig julsoffa

15 jul kuddfodral för en mysig julsoffa

Att pynta soffan med jul kuddfodral blir allt mer poppis! Det kommer även hela tiden nya snygga prydnadskuddar med julmotiv. Ofta krävs lite för att få julstämning i hemmet. Man behöver inte ha tusen tomtegubbar eller kitchiga julsaker. Nej att pynta med jul kuddfodral är så mycket mer stilrent och snyggt på jul. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i sovrummet, ger kuddfodral med julmotiv ge en helt annan julig atmosfär till inredningen.

De julkuddar i detta inlägg ger genast en mysig känsla vart de än placeras hemma. Ha några juliga kuddfodral i soffan med vackra julmönster. Eller varför inte lyxa till sängen med några classy julkuddar och kuddfodral med fejkpäls.

LÄS MER: Få en perfekt juldukning billigt

Här får ni nu 10 vackra jul kuddfodral som genast ger rummet den där äkta mysiga Walt Disney julkänslan!

Kuddfodral Jul

Kuddar ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

Att välja mönster på sina jul prydnadskuddar handlar om en röd tråd i julinredningen. Kör man på tex. en klassisk avskalad jul hemma. Ja då passar stilrena enfärgade julkuddar med inte så många tomtemönster. Haf man mycket rött, då kan kuddar i grått eller vitt bli en fin kontrast. Jag tipsar även om att slänga in några fejk pälskuddar och fejk pälsar slängda över soffan och sängen. Detta ger en sån där lyxig julkänsla man ofta bara ser på Instagram.

Här är några populära kuddfodral med julmönster som garanterat kommer ge mer julmys i soffan.

JUL SHOPPEN

Beige julkuddar ovan HÄR

Hemtex julkuddar ovan ger en mysig och ombonad känsla i hela hemmet! Och vem sa att Julen måste vara röd? Nej det kan vara i alla olika färgnyanser, så även i beige.

Kudde ovan hittar ni HÄR

Renar mönster

Julkiddar med ren mönster har varit riktigt populära de senaste åren! De ger en mysig känska i soffan direk och mixa gärna med några fejk pälskuddar i frått eller brunt.

Stilrena julkuddar ovan finns HÄR

Stilrena designmönster

Julen behöver inte vara tomtegubbar och kitsch bling! Nej den kan även vara lyxigt stilren med trendiga design jul prydnadskuddar som ovan. Matcha gärna mönstrade design julkuddar med enfärgade, för en perfekt harmoni i soffan.

Klassiska julmönster

Kuddar ovan finns HÄR

Den klassiska Julen är nog den mest populära och älskade i Sverige! Den doftar juliga köttbullar och jansonns Frestelse :) Här ovan ser ni några jul kuddfodral med Svenska klassiska julmotiv.

Slutsummering – Kuddfodral Jul

Jag hoppas att ni hittat era dröm jul prydnadskuddar i detta inlägget. Sänd gärna bild när ni pyntat soffan med kuddar. Ofta är det det lilla som gör den stora skillnaden i inredningen. Och att byta kuddfodral ger en mirakulös förändring i hemmets alla rum. Bara tetsta att lägga en julkudde i favo fåtöljen och julkänslan kommer direkt.

REA PÅ SOFFOR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024