fbpx

Julinredning i nya tidens anda

(Innehåller annonslänkar)

Den traditionella rödfärgade julen börjar blekna mer och mer i våra Nordiska hem. Den lämnar plats åt den svartvita och påpälsade vintertrenden som nu även tagit över vår julinredning med ull och hår.

Jag gillar det… dock får det gärna vara mycket gulddetaljer blandat i allt det vita för min del. Min jul ska vara classy och lyxig a la Hollywood light…all the way :)

Julinredning

julinredning

julinredning 5

Här är den nya tidens julinredning: Mycket päls och modern svartvit dekor kontrat med värmande ljus i varje hörn. Snyggt eller dötrist? Det är en fråga om smak och personliga behov.

REA FYND SHOP

julinredning 3

kristallkrona

matsalsbord

Använd mycket gran och tallkvistar i julinredningen. Så enkelt men ändå allra naturligast vackrast :)

julklappstips

Ett vackert dukat julbord räddar maten från släktfejden :)

INREDNINGSVIS SHOP

julinredningar 6

Den moderna designermöbeln blir tilljulad med en maffigt ullig fårpäls.

julinredning modern
Vad husets hund tycker om den moderna avskalade dekoren lämnar vi åt hustomten att luska ut :)

Julinredning inspiration

Där jag växte upp på landet däremot som barn såg det raka motsatsen ut beträffande julinredning. Det var en klassisk Svenne-jul med julbonader, röda detaljer i massor, pappersklockor och lika många tomtegubbar som huskatter (dvs. många:)

Det var såklart en mysig och lantlig jul men personligen visste jag att när jag bodde själv ville jag ha en något mer avskalad jul. Mina tankar om julinredningen fick jag dock inte säga högt på landet då mamma försvarade sina små elakt leende tomtegubbar med brödkaveln i högsta hugg.

Julinredning från naturen

Inget är väl egentligen rätt eller fel beträffande hur man inreder julen. Man ska helt enkelt följa sitt hjärta och inte duka under för butikernas krimskrams och anfall av tusen tomtegubbar ”Made in X-Land”.

Grejen är att jag kan tycka inplockade tjocka tallkvistar är mest jul i all sin enkelhet. Sprid bara gröna små tallkvistar runt vita blockljus eller häng kvistar vid den öppna spisen. Ibland är det bara så att det enklaste helt enkelt är det vackraste. Vilken julinredning ni än väljer att vistas i så hoppas jag att den blir varm, mysig och full av godsaker :)

Vilken julinredning gillar ni bäst: klassiskt tomteröd eller avskalat modernt svart/vit?

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis