Jul Weekend tips från Köpenhamn

Jag har varit i Köpenhamn över helgen och besökt både Julmarknad och ett andligt event. Jag kände att jag bara måste tipsa er om att besöka Köpenhamn i Jul tider, då det är SÅ mysigt. Härligt girlangbeklädda byggnader och underbara mysiga Julmarknader runt hela staden. Sedan har jag även varit och besökt Köpenhamns Buddhist center som hade ett enpowerment i helgen. Jag var där med några vänner och vi har bara haft en magisk weekend i Danmarks huvudstad.

Jag låter bilderna tala mer än tusen ord!

Jag hann med en utekväll mellan andliga event och Julmarknader:) Det finns så himla många fina barer och uteställen i Köpenhamn på kvällen, mycket bättre än i Sverige.

Köpenhamn Design staden

Det finns SÅ många bra inrednings och designbutiker i Köpenhamn, ett riktigt mecka om man är intresserad av inredning och design.

The Copenhagen Buddhist center

Kadampa Meditation Centre Copenhagen

Ligger i hjärtat av Köpenhamn, nära Kongens nytorv.

Centret är en del av Nya Kadampa traditionen. En tradition av modern buddhism för alla grundad av meditationsmästaren Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche från Tibet

www.kadampa.org

www.meditateincopenhagen.org

Centret grundades 2005 av Vördnadsvärde Geshe-la.

Kadam Tim Larcombe är lärare på centret och har varit med och drivit centret sedan starten.

Centret erbjuder kurser och studieprogram i meditation och buddhism för alla. Det går bra att komma drop-in eller vara med på hela retreat som hålls regelbundet.

Nya underbara vänner från både Köpenhamn och Stockholm har jag fått under denna resan. Tack alla för den härliga middagen!

Jag verkligen tipsar alla om att besöka Köpen hamn i Jul tider. Det är inte så stressat och galet som om sommaren med all massinvasion av turister. Och vill ni ha andlig vägledning och en fin gemenskap då ska ni absolut besöka Köpenhamns Buddhist center i Cph centrum.

/Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 151 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis