Inredningsvis är nominerad årets inredningsblogg – Rum21 Awards

Inredningsvis har blivit nominerad till årets inredningsblogg 2022 hos Rum21 awards. Det är alltid kul att få cred för allt jobb jag lagt ner sedan 2012 när denna resan startade. Allt startade som en ren hobby men sedan dess har Inredningsvis växt till ett av Sverige största inredning/lifestyle brands. Det finns ingen genväg till succé, utan det handlar om hard work för att komma dit jag är idag.

Det vore nu JÄTTEKUL om ni vill gå in och rösta på mig hos Rum 21 Ni kan rösta på Inredningsvis under kategori ”Bästa inredningsblogg” HÄR

Årets inredningsblogg 2022

Och tack till ER som har följt Inredningsvis och till alla nya läsare. Det är på grund av er Inredningsvis har blivit ett av Sveriges starkaste märken. Nåt annat kul jag kan nämna nu är att Inredningsvis kommer även gå över från blogg till fullvärdigt magasin detta år. Detta är lite av en dröm jag haft länge, så ska bli jättekul. Och jag hoppas alla nya och gamla läsare kommer att gilla Inredningsvis som tidning, ännu mer skön inspiration och tips utlovas :)

Glöm inte rösta HÄR

TACK!

LOVE Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 182 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis