(I samarbete med Pickupstorage)

Alla som har flyttat nån gång vet hur otroligt mycket prylar det blir att hantera. Ofta märker man inte av hur mycket grejer man faktiskt lagrat, förrän man just flyttar till ett nytt ställe. Om man dessutom flyttar till ett mindre boende, ja då står man helt plötsligt överbelamrad med grejer från det tidigare hemmet. Har man dessutom dåligt med eget förrådsutrymme, ja då står man med skägget i brevlådan.

Det kan även hända många oväntade saker i livet så som tex. tillökning av familjen, renovering eller en hastig separation. Som tur är finns det smarta lösningar för ytterligare förvaring, genom företag som hyr ut både stora och små förråd under en viss tid.

Idag tipsar jag om ett företag vid namn pickupstorage.se som erbjuder allt inom förråd och magasinering.

Pickupstorage är ett företag baserat i Stockholm som erbjuder hämtning, lämning och förråd. De har snabbt blivit kända för sitt proffsiga bemötande mot kunderna och snabba service.

Det som skiljer Pick up Storage från andra aktörer på marknaden är deras specialbyggda förrådsbilar som tar med sig förråden direkt ut till kunden. Genom att ställa på förråden direkt på lastbilen kapar de halva hanteringskostnaden dvs arbetstid som man annars skulle få betala för i en vanlig flytt och magasinering.

När det kommer till förvaring hos Pickupstorage så huserar de i nordens modernaste och mest högteknologiska förrådsanläggning. Förrådsanläggningen är specialanpassade och utformade efter företagets verksamhet och drivs i egen regi. Där får man mycket för pengarna ex. hög säkerhet, modern teknik, direktaccess från markplan och alltid uppvärmda förråd oavsett årstid.

Om ni bokar hos Pickupstorage och använder koden ”inredningsvis” så får ni första hyran gratis och 15 % rabatt på hämtservicen. Ni bokar hos Pickupstorage HÄR

Förvara smart!

/Maria

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.