Flytta och magasinera med pick up storage

Flytta och magasinera med Pick up Storage

(I samarbete med Pickupstorage)

Alla som har flyttat nån gång vet hur otroligt mycket prylar det blir att hantera. Ofta märker man inte av hur mycket grejer man faktiskt lagrat, förrän man just flyttar till ett nytt ställe. Om man dessutom flyttar till ett mindre boende, ja då står man helt plötsligt överbelamrad med grejer från det tidigare hemmet. Har man dessutom dåligt med eget förrådsutrymme, ja då står man med skägget i brevlådan.

Det kan även hända många oväntade saker i livet så som tex. tillökning av familjen, renovering eller en hastig separation. Som tur är finns det smarta lösningar för ytterligare förvaring, genom företag som hyr ut både stora och små förråd under en viss tid.

Idag tipsar jag om ett företag vid namn pickupstorage.se som erbjuder allt inom förråd och magasinering.

Pickupstorage är ett företag baserat i Stockholm som erbjuder hämtning, lämning och förråd. De har snabbt blivit kända för sitt proffsiga bemötande mot kunderna och snabba service.

Det som skiljer Pick up Storage från andra aktörer på marknaden är deras specialbyggda förrådsbilar som tar med sig förråden direkt ut till kunden. Genom att ställa på förråden direkt på lastbilen kapar de halva hanteringskostnaden dvs arbetstid som man annars skulle få betala för i en vanlig flytt och magasinering.

När det kommer till förvaring hos Pickupstorage så huserar de i nordens modernaste och mest högteknologiska förrådsanläggning. Förrådsanläggningen är specialanpassade och utformade efter företagets verksamhet och drivs i egen regi. Där får man mycket för pengarna ex. hög säkerhet, modern teknik, direktaccess från markplan och alltid uppvärmda förråd oavsett årstid.

Om ni bokar hos Pickupstorage och använder koden “inredningsvis” så får ni första hyran gratis och 15 % rabatt på hämtservicen. Ni bokar hos Pickupstorage HÄR

Förvara smart!

/Maria

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024