Top 7 bästa hotell i stockholm

5 bästa hotell i Sverige nära havet

Denna sommaren blev annorlunda än alla andra somrar. Friheten att resa utomlands togs ifrån oss och vi valde att stanna hemma i Sverige istället. Det är väldigt ovant för många och det känns som inget detta år är som det har varit tidigare. Vi kan inte resa fritt som förut och slappna av utomlands längre. Tråkigt såklart men det gäller också att hitta nya vägar i det som sker.

Många valde att denna sommar dra ner till Sveriges riviera, Skåne. Så även jag och jag tog mig första gång till urmysiga Helsingborg. Det finns så många fina platser i Sverige man har missat när man istället valde åka utomlands tidigare. Det finns även väldigt många fina hotell och vandrarhem i vårt kära land.

LÄS MER: Top 7 bästa hotell i Stockholm

Här presenterar jag mina Svenska favorit hotell som ligger vid havet eller nära havet.

Ystad Saltsjöbaden

Första gången jag kom till detta hotell trodde jag att jag var utomlands. Det är så himla härlig vibe på hela stället och det ligger precis bredvid en underbar härlig sandstrand. Man hör även havets vågor från fönster på natten när man ska sova. Ystad Saltsjöbad är livsnjutning på allra högsta nivå, REKOMMENDERAS!

Hotell Sverige

Foto: reformtravel

Varbergs kusthotell/kurort

Västkusten är bästkusten! Japp så är det och Varbergs kurort och hotell är beviset. Här samsas hotell och SPA i den mest härliga havsmiljö. Många åker hit för att få bort stressen och få tillbaka kraften. SPA behandlingar med alger från området erbjudes. Ett måste om man som mig älska SPA och må bra vid härligt hav.

Hotell Riviera strand – Båstad

Detta är Lyx, lyx, lyyyxxx som Bianca Ingrosso skulle sagt. Det historiska Hotel Riviera Strand ligger precis vid havet med milslånga stränder precis utanför dörren. Det har exklusiv miljö och passar alla som vill bo med det där lilla extra.

Strand hotell – Borgholm

Strand hotell är ett avslappnat hotell vid Borgholms hamn 3 km från Borgholms slottsruin, 4 km från Sollidens slott och 12 km från herrgården Halltorp från 1000-talet.

Pensionat Styrsö Skäret

Detta är en personlig favorit och ett litet genuint pensionat/hotell på min favoritö Styrsö utanför Göteborg. Här kan ni mysa i trädgården eller vandra runt på den härliga ön. Allt går i sin lugna lantliga takt och här finns minsann ingen stadsstress. Pensionat Styrsö Skäret har även supermysiga julmiddagar på vintern med öppen brasa. Rekommenderas för alla som gillar det mer genuina Svenska med historia bakom.

Självklart är även hotellet omringat av det härliga havet då det ligger på en ö :)

Slutsummering – Hotell Sverige

Som ni ser finns det många vackra hotell vid havet i Sverige att besöka. Man kan ju låtsas man är utomlands på vissa av dem med beach utanför. Det är bara en sak i Sverige jag inte gillar och det är vädret haha. Det är så sjukt skiftande man blir ju galen. Det finns även många fina hotell i Stockholm vid vatten. Som sagt det finns alla orsaker att utforska Sverige lite mer om sommaren.

Sverige är underbart!

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024