Snabba lån förknippas oftast med program som Lyxfällan och människor som lånar till lyxigare liv. Men ibland händer saker i livet som kan göra att låna är istället en lösning på problem. Tex finns massor av olika privatlån för olika behov. Vad är då ett privatlån egentligen? Jo det är kort sagt ett lån utan säkerhet. När man slår upp bästa privatlån på Google kommer massa banker upp. Men det är här man ska vara försiktig, då många av dessa lånegivare kostar mer än de smakar. Vad kan man då göra för att hitta mest lönsamt privatlån?

Jo det bästa man kan göra är att använda jämförsajter för lån. En sida som tipsar om bra jämförsajter för lånegivare med bästa ränta på privatlån är Ekonomifokus.se

Privatlån tips

I kategorin privatlån finns många olika typer av lån. Dock ingår inte snabblån i denna kategorin. Räntan är också lägre på privatlån än snabblån. När det kommer till privatlån lånar idag en del banker ut upp till hela 500 000 kr helt utan säkerhet. Men de allra flesta kör privatlån upp till gränsen 50 000 kr. Det ni ska göra är hitta en bra jämförsajt och kolla först räntan, sen vilka villkor banken har samt återbetalningstiden. Ta INTE första bästa bank det kan bli ert största ekonomiska misstag i längden.

Jag tipsar om den grymma sajten Ekonomifokus.se som ger alla möjliga tips inom ekonomi. De ger även bra börs tips samt olika tips inom bostad. Det bästa man kan göra inför lån och bostadsköp är att läsa på så mycket fakta som möjligt innan. Då slipper man stå med skägget i brevlådan och känna sig blåst i efterhand.

Låna smart!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.