Helena Brenke på Faceclinic i GBG är bäst på fillers

Fillers har fått ett oförtjänt dåligt rykte och det vill jag rätta till med detta inlägg! Många tänker bara på överdriva upppumpade läppar och kinder. På TikTok gör man tom. överdriva och fula fillerfilter, som folk skrattar hånfullt åt. Det tragiska är att många tror att det är bara så fillers kan se ut i ett ansikte, like plastic fanatic fantastic. Sanningen kunde inte vara längre ifrån fillers fördomen. Jag har själv gått till Helena Brenke på Faceclinic i Göteborg i flera år och gjort injektionsbehandlingar i olika former. Dessa fillers har inte gjort mitt ansikte ett dugg plastigt eller överdrivet. Det beror istället på VEM som utför behandlingen och hur mycket fillers man använder. Helena Brenke vet exakt hur mycket fillers som behöver injiceras. Sedan är det viktigt att se precis vart i ansiktet det har tappat volym med åldern och sakta börja bygga upp detta med hyaluronsyra injektioner.

Allt detta är fillers drottningen Helena Brenke på Faceclinic i Göteborg extremt bra på. Hos henne ligger man i trygga händer och det absolut ingen oro för att man ska se upppumpad ut efter behandlingen. Nej lagom är bäst, det är Faceclinics motto och de levererar alltid till 100 % i alla skönhetsbehandlingar de utför.

Helena Brenke – fillers drottningen

Jag började gå hos Helena Brenke för ca 4 år sedan. Jag kom först dit trött och sliten, efter att varit kroniskt sjuk länge och hade även sorg efter att min mamma dött hastigt. När man är sjuk och har sorg i livet, då sätter sig allt kämpande och lidande direkt i ansiktet. Framförallt får man grå blek hud, hängiga trötta ögon och blir urgröpt under ögonen. Jag kände mig trött inuti, men blev ännu tröttare av att se mig själv se trött ut även utanpå. Sakta och stegvis började så Helena att fylla på mitt ansikte i de delar som sjukdom och sorg sugit ut det mest. Det var som att renovera ett hus och se den makalösa förändringen efter.

Helena Brenke är bäst på fillers PUNKT!

Vilken filler ska man välja?

Man kan göra olika typer av fillers, man kan gå djupare eller lägga mer ytligt. Fillerinjektioner med mer material kan bygga upp en förlorad haka eller försvinnande kindben. Helena har med tiden använt olika typer av fillers på mig och alla har gjort sitt bästa i mitt ansikte. Det mest makalösa resultatet fick jag när hon hade gjort en sk. tear trough på mig under ögonen. Det gav SÅ stor skillnad och jag rekommenderar alla som har ringar under ögonen att göra denna behandling. Det läggs ett väldigt tunt lager av hyaluronsyra injektion precis under ögat där håligheten är. Då återfår ögonen sitt unga fräscha utseende och resultatet är slående.

Är det en riktig filler utförare så behöver man inte fråga vad som ska göras, de ser direkt vad man behöver och hur mycket fillers ansiktet behöver. Helena tar aldrig för mycket filler utan bara lagom, så man ser skillnad men inte ser ”gjord” ut.

Gör det ont att bli injicerad?

Många undrar om det inte gör ont att få fillers insprutat. Jag svarar i det stora hela nej på det. De tyngre fillers kan spänna lite och man känner det händer nåt. Men annars läggs bedövningssalva så de flesta sprutor är helt smärtfria. Det som känns rejält är läpparna.då mest övre delen av läppen.

Men som mamma sa, vill man bli fin får man lida pin:)

Jag själv har testat Restylane för tyngre fillers. Sen måste jag tipsa om de senaste behandlingar jag gjort som är kallade skinboosters. Det är lättare injektioner med nåt som heter profhilo. Denna filler motverkar slapphet i huden och återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Alltså man får SÅ fina resultat med denna produkt och jag backar praktisk taget i tiden för varje behandling. Jag har även gjort läpparna lite i läpplinjen. Jag har stora fylliga läppar naturligt. Men med Helenas magiska filler touch blem mina läppar från fina till perfektion, se bara själva på resultatet här under.

här ser ni mina fylliga läppar före och efter och visst blev de heta lipsen :)

Slutsumman av det hela är att om man gör fillers rätt, kan det ge livsglädjen tillbaka. Det kan hjälpa människor som är sjuka eller har varit sjuka att känna sig levande och vackra igen. Efter tex. kemoterapi kan ansiktet ta abnormt mycket stryk och bli utsuget. Då kan fillerbehandlingar bygga uppp det sjukdomens hemska behandling tog bort, livskraften.

För mig har Helena Brenke praktiskt taget ändrat mitt liv. Jag känner mig idag vacker, ung och fräsch för min ålder på 40+. Och för alla er som haft fördomar att fillers bara är fula fillerläppar. Hoppas jag att detta inlägg fått er att inse hur fel ni har. Dessutom har alla människor rätt att göra exakt vad de själva vill med sitt utseende. Utan att man för den skull ska behöva bli bedömd och hånad av andra. Allt handlar om att vara nöjd med sig själv och ser man bra ut mår man bättre, så är det bara. Det är heller inget som säger att bara för att man gör ansiktsbehandlingar och fillers, att man inte är nöjd med sig själv. Låt alla göra som de vill med sitt utseende och det är inget som säger man är en bättre människa, bara för att man väljer att ”åldras naturligt med rynkor” Om jag ska vara helt ärlig, tycker jag att de är de som har mest rynkor som klagar mest på andra i social media som väljer att ta bort rynkorna.

Jag kunde inte vara nöjdare med Helena Brenkes behandlingar och proffsigare fillerutförare, finns det bara inte. Jag står även för att jag har gjort fillers och jag fattar inte folk som ljuger om att de gjort skönhetsingrepp. Vad är det att skämmas för? Menar nej det är ingen som tror på när Jennifer Lopez sa att hon hållit sig forever young med att dricka vatten, när de fråga hur hon kunde se så ung ut, menar kom igen haha. Jag är ärlig och äkta för det kommer man längst med, ja äkta förutom filler facet då  :)

Vill ni besöka bästa Faceclinic i Göteborg och själva testa på fillers hos Helena, då kan ni läsa mer på deras hemsida och boka tid HÄR

Forever young med fillers!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 223 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis