fbpx

Få stilen – English cottage style

(Innehåller annonslänkar)

Många har säkert snöat in sig på den numer klassiska serien ”The Crown” på Netflix. I den serien kan man även se riktigt klassiska vackra Engelska slottsmiljöer. Det syns även stilen English cottage style, en mysig Engelsk stil som passar perfekt när hösten drar in. Man vill bara sitta i en stor mysig läderfåtölj framför brasan med en sherry och en god bok. Detta är även en stil som aldrig kommer att gå ur tiden, den är tidlös som Chanel.

LÄS MER: Rustik inredning – en hållbar klassisk stil

Här bjuder vi på några vackra inspirationsbilder med English cottage style Enjoy!

English cottage style

oppen brasa

För English cottage style, krävs självklart en klassisk fåtölj och en stor öppen brasa att mysa framför. Vintage fåtöljer passar perfekt till denna stil, så ut på loppis och aktion och fynda.

lampor

hot english girl chanel

Matcha den Engelska posh inredningsstilen med en klassisk bil och outfit!

fatolj

Och såklart måste ni ha en antik gammal bokhylla med massor av böcker.

inredningsblogg

matbord

sanggavel

Sängen i den Engelska stilen bäddas antingen med broderade sänglakan som ovan. Eller så tar ni i med tunga sammetstyger både i säng och i gardiners tyg.

inredningstips

Slutsummering – English cottage

Idag går jag på känslan och känslan är klassiskt English cottage style. Tankarna för mig till Tv serier som Morden i midsommer och Agatha Christies välkända Tv klassiker. Rum fyllda med klass och stil, ridturer längs vackra skogsstigar och en sherry framför öppen sprakande brasa.

Den engelska inredningsstilen när den är som vackrast går i mustigt rödbrunt mahognyträ och en vacker engelsk klassisk fåtölj är ett måste för äkta vintermys med favoritboken. Engelskt är också te i blåblommig servis, småblommiga tapeter och gardiner med omtag, en hord av småbord där duken når ända ner till golvet, en orientalisk, nött matta samt hyllor fulla med dekorerat porslin.

Det ska vara trångt och småmörkt, man ska sjunka ner där man sitter. Det ska vara bjälkar i taket och allt ska ha dammig patina samt omvärvas av lätt lavendeldoft. Då är det rätt enligt the english cosy way. Det tycker inte bara engelsmännen själva utan även förbluffande många i Sverige:)

Vad gillar du den klassiska Engelska stilen…härlig eller bara dammig???

SHOPPA BILLIGT

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis