Artilleriet i göteborg i klassisk jul skrud

Artilleriet i Göteborg i klassisk Jul skrud

Innehållsförteckning

Efter en rejält hektiskt REA vecka, så tog jag en lugn vandring på stan. Göteborg är såhär års en julmysig stad med mycket pynt på gator och torg. Jag tog en sväng förbi Artilleriet i Göteborg för att få lite skön julinspo. Det är så kul se hur olika butiker uttrycker julen varje år. En del tar i så de spricker medan andra kör en mer sparsmakad juldekor.

LÄS MER: 7 bästa inredningsbutiker i Göteborg

Artilleriet i Göteborg Julen 2023 är retro och har klassiska Jul intryck från förr.

Artilleriet i Göteborg

Direkt när jag kommer in på Artilleriet i Göteborg ser jag deras egna vackra stjärna Moravia. Den har blivit ett nytt julsignum för Artilleriet och finns även att köpa i deras egna webshop. Julen på Artilleriet i år är helt klart inspirerad från forna tider med mycket retro influenser.

LÄS MER: Top 5 caféer Göteborg i det gröna

LÄS MER: Vackert värre på Victoriagatan i Göteborg

En härlig mix av gammalt och nytt syns på Artilleriet just nu!

Årets Artilleriet julgran i klassiska röda kulor och retro pappers julklappar.

Slutsummering

De har fått det riktigt mysigt på Artilleriet i år runt jul så jag rekommenderar er ett besök där om ni har vägar förbi Göteborg. Jag rekommenderar även alla som inte vart i Haga på jul här i GBG att besöka deras julmarknad. Den är en riktig Göteborgs tradition och har mysiga marknadsstånd i varje hörn. Där kan ni dricka glögg och äta brända mandlar. Julstad Göteborg är helt enkelt nåt för alla smaker oavsett ålder kön och vart man kommer från.

Jul i Göteborg är grejen!

JULSHOPPEN

[adbox id=”54451″]

 

 

  1. Så fint dekorerat där!

    • hej jaaa visst är det fint på Artilleriet så himla julmys :) LOVE M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström
Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024