manshänder med guldring

Alla hjärtans dag-present pojkvän – bästa köptips

Ska ni köpa en Alla hjärtans dag present till er pojkvän men vet inte vad han vill ha? Ja!  Alla hjärtans dag är snart här, och jag vet hur svårt det kan vara att hitta den perfekta alla hjärtans dag-presenten till din pojkvän. När det kommer till alla hjärtans dag-presenter har vi kvinnor mycket svårare att hitta en perfekt sådan, till skillnad från männen.

LÄS MER: Bästa romantiska stränder nånsin

Män vet exakt vilka presenter vi vill få, men vi behöver ibland kämpa för att komma på, och sen hitta den bästa alla hjärtans dag-presenten pojkvän. Oroa dig inte, jag är här för att hjälpa dig med din jakt efter den rätta alla hjärtans dag-present till din pojkvän. Här är några tips att hitta rätt alla hjärtans dag-present till din pojkvän.

Alla hjärtans dag-present pojkvän

snygg modellkille med kostym i vatten.

Låt oss börja med vart vi ska leta

Män gillar praktiska saker. Så ibland kan det vara bra att hitta något som de har letat efter eller behöver. Kanske behöver han en ny telefon (LÄNK IPHONE) eller ett nytt par padelskor (LÄNK) till våren. Det här är bra ställen att börja din presentjakt. Försök att tänka på hans hobbyer, och saker som vill ha eller behöver för dessa.
Ett annat alternativ är att tänka på något som han kan använda varje dag, och på så sätt kommer presenten att påminna honom om dig. Detta kan vara allt från ett klädesplagg till en accessoar, eller till och med något mer praktiskt och enkelt.

silverklocka med svart urtavla

Stilrena herrklockor som den ovan finns HÄR

En ny stilren herrklocka

Alla män är inte lika, men de flesta älskar klockor. Även om de inte gör det är det alltid viktigt att ha en fin klocka som de kan använda i ett affärsmöte, eller till en fest. Detta kan också vara en bra idé, och det är något som kan använda i flera år. Varför inte gravera in ett kärleksfullt budskap på klockans baksida?

Craft beer kit

Är din pojkvän eller man besatt av öl? Om så är fallet, då kan detta vara den perfekta alla hjärtans dag-presenten till din pojkvän. Ett craft beer kit kommer att ge honom en helt ny hobby – att brygga sin egen öl. Om du också gillar öl kan detta vara något du också kommer att ha kul med.

Ett cocktail-kit

Gillar din pojkvän att mixa och/eller dricka cocktails? I så fall kan detta vara en bra present. Det är en enkel idé, och du kan både använda dig av den här presenten, och piffa upp din avkopplingstid efter jobbet. Vissa cocktail-kit är väldigt billiga, och det är ett trevligt tillskott till varje hus om du har familj eller vänner över.

manchettknappar herr i silver.

Ni hittar snygga manchettknappar herr HÄR

Nya lyxiga manschettknappar

Detta är inte den mest spännande gåvan. Men om din pojkvän eller man använder skjorta och kostym kan det vara en mycket praktisk present. Han kan också använda den vid lite mer speciella tillfällen. Dessutom är det en av de gåvor som kommer att hålla livet ut.

Leathermen

En Leathermen är det ultimata verktyget för män. Om din pojkvän är händig och gillar verktyg kan detta vara en mycket imponerande alla hjärtans dag-present till din pojkvän. Det är väldigt användbart, och han kommer säkert att älska den.

Skäggvårdskit

Har din pojkvän skägg? Då är detta också en bra idé för en present. Ett vårdskit designat speciellt för skägg kommer att göra alla män med skägg glada och nöjda.

En ny spännande bok

Om din pojkvän är en äkta bokmal, varför inte ge honom en bok eller två? Detta är en klassisk och utmärkt gåva som han givetvis kommer att älska. Du kan titta på några av hans favoritböcker och hitta något liknande. Försök att hitta någon som är relaterat till samma ämne som dessa favoriter.

Ett manligt halsband eller ring

Alla män gillar inte smycken, och halsband och ringar är verkligen inte för alla. Men de som gillar smycken, kommer att älska om du ger dem ett speciellt halsband, eller ring för den delen. Du kan till och med göra en inskription med ett visst skämt som ni båda har, eller något ännu mer gulligt och personligt, som ett datum eller ett namn.

svart läderplanbok med guld detalj.

Ni hittar stilren herr plånbok ovan HÄR

En exklusiv herrplånbok

En plånbok brukar också vara en bra alla hjärtans dag-present till din pojkvän. Han kommer ju använda den varje dag. Om han har med sig mycket saker kanske du vill ge honom en plånbok med fler fickor. Men om han inte bär på så mycket prylar, kör på en minimalistisk plånboksdesign.

En vacker flaska vin eller sprit

Om din pojkvän gillar vin, varför inte ge honom en fin flaska? Det här är en bra och klassisk idé, och om du gillar vin, kan även du njuta av den. Då kan ni båda dela på den! Men om din partner inte är så mycket för vin, men föredrar sprit, kan en fin flaska sprit vara en bra alla hjärtans dag-present till din pojkvän.

En dashcam

Vi vet hur män älskar sina bilar, men att köra säkert har aldrig varit viktigare. En bra och användbar present är då en dashcam. Något som de flesta av oss inte har i våra egna bilar, men det kan vara väldigt användbart om, Gud förbjude, du blir påkörd av en annan bil.

En inramad film- eller musikaffisch

Om din man eller pojkvän är intresserad av filmer, och speciellt om han är ett stort fan av en specifik film, varför inte rama in själva filmaffischen, och ge honom den? Då han kan hänga upp den i sin mansgrotta. Men han kanske inte är en filmbuff, men då kan musik vara ett bra alternativ. Hans favoritmusiker eller band har säkert en affisch, eller till och med hans favoritalbum i vinylram är alla fantastiska idéer till en alla hjärtans dag-present till din pojkvän.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024