fbpx

5 fördelar med Volym Shampoo

Om du någonsin har kämpat med platt, livlöst hår är du inte ensam. Många människor kämpar med att uppnå den mycket önskade volymen i sitt hår. Det är då volymgivande schampo, blir hårvårdens obesjungna hjälte. I den här artikeln kommer vi att titta på de fantastiska sätten volymschampo kan gynna dig. Detta är särskilt bra om du hemsöks av platt hår.

Samt vi tipsar om företaget Hairlust som har ett flertal bra schampoo serier för platt och fint hår!

1. Omedelbart lyft

Volumiserande schampon är som en magisk dryck för ditt hår. De innehåller speciella ingredienser som ökar hårets volym. Detta hjälper till att skapa ett fylligare utseende. När du använder ett volymgivande schampo öppnar det nagelbanden i hårbotten och lägger till mer fukt. Denna extra fukt fyller upp varje sträng. Detta ger dig ett omedelbart lyft och kropp som gör att ditt hår ser tjockare och mer levande ut. Till skillnad från vanliga schampon, som kan göra ditt hår tungt, behåller volymiserande schampon studsen och lyfter i dina lås.

2. Förbättrad hårbotten hälsa

Det finns ett antal ingredienser inom volymschampon för att hjälpa hårbotten. Genom att göra hårbotten friskare är håret mer sannolikt att vara starkt och fullt av volym. Schampon som detta hjälper till att ta bort överflödiga oljor och hårprodukter som lager på huvudet. Detta minskar risken för problem som mjäll och hårbotten klåda. Utöver detta innehåller många volymiserande schampon inbyggt värmeskydd. Detta är särskilt viktigt om du ofta använder heta verktyg för att styla håret.

3. Bättre hanterbarhet

Volumiserande schampon ger inte bara ditt hår volym utan förbättrar också dess struktur och hanterbarhet. Greppet ökas mellan enskilda hårstrån, vilket gör det lättare att styla och stanna. Denna extra konsistens gör att du kan ha kul och prova olika stilar. Detta inkluderar voluminösa lockar till eleganta updos, med lätthet.

4. Rotförstärkning med långvariga effekter

Platt hår lider ofta av livlösa rötter. Volumizing schampon riktar sig direkt mot denna fråga. Denna typ av schampo boostar håret hela vägen från roten, vilket innebär att ditt hår lyfts hela dagen.

5. Lämplig för alla hårtyper

I motsats till populär tro är volymiserande schampon inte bara för dem med platt hår. De kan gynna personer med olika hårtyper, inklusive:

  • Fint och rakt
  • Vågig
  • Lockig

Allt hår som behöver lite extra boost kan dra nytta av volymschampo. Med så många tillgängliga på marknaden finns det en som passar alla hårtyper.

Takeaway

Platt och livlöst hår? Volumiserande schampo är svaret. Oavsett om du har platt hår eller helt enkelt vill höja ditt hårspel, kan denna hårvårdsutrustning hjälpa dig att uppnå de voluminösa lås du alltid har velat ha. Kom ihåg att använda det klokt och njut av självförtroendet som kommer med bra hår dag efter dag.

Vi tipsar även om Hairlust.se som har ett bra volymschampo och volymbalsam  vid namn Volume Wizard. Det finns även en bra produkt kallad är volympuder för hår med platt livlös känsla och denna produkt ger en frisyr med mer edge.

Hairlust är ett Danskt hårvårdsmärke, där produkterna innehåller veganska, rena och  ekologiska ingredienser. Ni kan få mer hårvolym utan att skada miljön med andra ord, väl värt att testa så gör Hairlust sida ett besök.

FAQ

Kan volymgivande schampo orsaka hårskador?

Volymgivande schampon är formulerade för att vara skonsamma mot ditt hår. Men som alla hårprodukter, använd inte för mycket. Ditt hår kan bli torrt och skadat om någon typ av schampo används för ofta. Använd enligt anvisningarna och överväg att använda ett återfuktande balsam för att bibehålla hårets hälsa.

Hur ofta ska jag använda volymgivande schampo?

Användningsfrekvensen beror på din hårtyp. För dem med fint eller platt hår är det vanligtvis tillräckligt att använda volymgivande schampo varannan tvätt. Om du har tjockare hår kan du använda det efter behov för att lägga till extra volym när så önskas.

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis