(Innehåller Jotex & ellos annonslänkar)

Döden är tabu i samhället! Något man aldrig talar utan skjuter undan och låtsas som den inte finns, även om vi alla kommer möta den. Förutom en helg på året Halloween, DÅ är döden i fullt centrum och firas för fullt. Jag har själv alltid älskat skräckfilm, ända sedan jag var barn.

Det mörka har alltid haft en stark dragning på något i mitt inre. Därmed är Halloween i Amerikaniserad form något som faktiskt tilltalar och lockar. Det är också en högtid där vuxna får bete sig som barn igen och allt som är lek är alltid bra enligt mig.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Här får ni nu 12 riktigt kul skräck snacks för en riktigt rockande Halloweenfest!

Halloweenfest

halloweenfest

HUR COOLA! är inte dessa Halloween cupcakes jordgubbssnacks? De kommer garanterat ge färg och njutning i gommen på vilken Halloweenfest som helst.

Se hur ni gör skräck jordgubbarna HÄR

halloween-pumpor

Mini Halloween pumpor med gudomligt god fyllning!

Receptet hittar ni HÄR

halloweenfest-tips

Äppelkäftar som garanterat chockar Halloweenfest gästerna!

Ni hittar receptet och hur ni gör dem HÄR

halloween-snacks

Första gången jag såg fingerkorvarna tänkte jag bara WOW. Detta är näst intill ett konstverk enligt mig, de görs enkelt genom att skära bort en del av korven som nagel samt addera ketchup som blod.

hallween-dukninghalloween-spoken

Spöken ska man såklart ha på en riktig Halloweenfest och här ser ni en spökklubba samt spökkakor att njuta av med både öga och gom.

Ni hittar hur ni gör dem HÄR

halloween-kakor

halloween-kakor-2

Lite spindlar kittlar alltid dödsskönt i kistan!

halloween-agg

halloween-tips

Har ni spindelfobi eller äggallergi ska detta såklart hoppas över. Men för oss andra är detta bara SÅ jäkla kul dekorering på ett dukat Halloween bord. Det handlar ju trots allt om att skrämmas så lite skit får man tåla på Halloween:)

Ni hittar hur ni gör spindeldekoren  HÄR och HÄR och HÄR

fest-halloween

Fixa lite skön Halloween dekor på orangea burkar och ni har en perfekt present till gästerna när de anländer till Halloweenfesten.

halloweenpumpa-tips

LÄS MER: Fynda bord i mässing och marmor – lyxiga bord billigt

Halloweenfest tips

Där har ni några sköna skräckinjagande snacks och tips för att få till århundradets Halloweenfest hemma. Det är ju det som är kul med Halloween att man suddar ut gränser mellan rätt och fel. Tror vi behöver det ibland, speciellt i Sverige ett land som stryper oss sönder med alla lagar och regler om vad som är rätt.

Härliga Halloween!

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

8 Comments

  1. Så himla häftiga saker man kan göra för att få maten mer ”halloween-aktig” :D

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.