10 tips för att flyga med en powerbank

Efter lång tid med inget resande och nedstängda flyg, så öppnar nu långsamt flygtrafiken igen. Det har känts så konstigt att helt plötsligt inte ha friheten att resa vart man vill. Vi lever i minst sagt turbulenta tider detta år i Corona pandemins tecken. Men en sak är klar, att när vi väl kan resa normalt igen då uppskattar man den friheten mer än innan. När jag har flygit innan så lyssnar jag alltid på Spotify hela flygresan. Det blir sjukt trist annars att flyga, utan mobilen. Ett smart drag är att ta med sig en smidigt powerbank när man flyger. Då behöver man aldrig oroa sig att batteriet dör på mobilen.

LÄS MER: Att göra i Göteborg på sommaren – mer än bara Liseberg

Det krävs dock vissa regler för att få ha en powerbank under flygtid. Här är nu 10 tips för att flyga med en powerbank.

SAMSUNG EB-P1100CSEGWW FAST CHARGE POWERBANK

Får du ta med din powerbank på flyget?

IMYMAX CARBON MM-PB/006 2XUSB POWERBANK

MOMAX IPOWER MINIMAL 5 POWERBANK – 10000MAH – VIT

LÄS MER: Transportstyrelsen regler om att flyga med batterier

I detta inlägget visar jag snygga smarta powerbanks från mytrendyphone.se De har allt inom mobiltelefoni och mobiltillbehör. De erbjuder även snabb leverans och låga leveranskostnader, allt för att kunderna ska bli hundra procent nöjda. Mytrendyphone är en av Europas ledande onlinebutiker för mobiltillbehör.

När det kommer till att flyga med powerbank, visst är det en del tänka på när man reser med tekniska prylar än man först trott. Men man kommer snart in i rutinerna med powerbanken och tänk så smart det är ändå att kunna ladda mobil/dator på flygturen. Det kommer som sagt öppna upp några flygrutter nu i sommar. Jag tycker dock att vi ska stanna hemma denna sommaren för risk av Corona smittan. Men ta dessa powerbank tips med er till när det går att resa på riktigt längre fram. Då känns det säkert både att resa med powerbank och för att skydda andra från smitta.

Stay safe and fly safe!

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis