(I samarbete med Stayhome.se)

Självvattnande krukor måste vara en av tidernas smartaste uppfinningar! Förr fick man alltid grym ångest över hur det ska gå med alla växter hemma när man far iväg på semester. Många upplevde även besvikelsen med torra döda plantor när man kom hem efter ledigheten. Detta är numer ett minne blott då den nya tidens självvattnande krukor fixar fräscha växter lååååång tid. Det gör att man kan slappna av på semestern och komma hem till gröna välmående små plantor.

Denna veckans butik är stayhome.se och de har grymt bra självvattnande krukor för alla växter och behov. Här tipsar jag nu om några av de allra populäraste krukorna från deras sortiment.

Självvattnande krukor

Classico Color

Krukan Classico Color är butik Stayhomes mest populära självvattnande kruka. Den är snygg, smidig och stilren i looken. Krukan ger upp till 3 månaders självvattning beroende på storlek av kruka och vad man planterat i. Classico Color finns även i flera olika storlekar och färger.

Ni kan läsa mer om krukan ovan och köpa den HÄR Ännu fler Classico color krukor i fler storlekar finns HÄR

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Här ovan ser ni steg för steg hur den självvattnande processen går till hos populära krukan Classico Color.

Vad är väl ljuvligare än att plocka frukter och bär från egen odling? Rustico krukorna passar perfekt för detta ändamål.

Rustico

Krukorna i Rustico serien är tillverkade i hårdplast för att tåla hårt väder med blekande solljus. Den har en moderns stilren design och passar perfekt att odla tex. tomater i.

Ni kan läsa mer om krukan och köpa den HÄR och HÄR

Canto Color Cube

Fyrkantiga Canto Color Cube har en naturtrogen stenlik struktur och passar i  moderna trädgårdar och uteplatser.

Ni kan läsa mer om krukan och köpa den HÄR

Här är en av de bästa uppfinningarna när det kommer till självvattning…självvattnande balkonglåda. Inget ställe utsätts för så stark stekande sol som balkongen och då är dessa blomlådor ett minimirakel.

Ni kan köpa balkonglådorna och läsa om dem HÄR

Ventura

Förutom självvattnande krukor har Stayhome ett brett sortiment av blomlådor och Venturas populära Funky blomlådor i metall är tillverkade i Sverige av varmgalvaniserad plåt, vilket ger en väldigt lång livslängd

Ni kan köpa blomlådorna och läsa om dem HÄR


Veckans valda butik är alltså Stayhome.se en butik som satsar helhjärtat på heminredning utifrån och in. Det vill säga de har inredning men även massa artiklar för trädgård och uteplats. I detta inlägget ser ni en del av deras trädgårdssortiment, med de smarta självvattnande krukorna. I Stayhomes övriga sortiment finns bla. vackra växthus, möbler, textil, postlådor, belysning, utemöbler, värmeartiklar och mycket mer.  Denna butik satsar endast på Svenska kända kvalitetsmärken som Markslöjd, PR Home, Ventura, Star Trading, Termo, Westroth, Berglund ,Spira och många fler. Ni hittar alla Stayhomes varumärken HÄR

Stayhomes egna motto är sammanfattat i tre ord:

Trygghet, Kunskap, Kvalitét

Själv tycker jag att de självvattnande krukorna är geniala. Jag menar tänk att ha sådana krukor till alla växter och bara kunna hundra procent släppa bevattningsångesten på semestern DET är vad jag kallar en väl vald investering :)

Ha en fin fortsatt vecka!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

8 Comments

 1. Vad smart! Jag gillar de fyrkantiga krukorna :) Kram Lisen

 2. Åh helt underbara krukor! Självvattnande är ju toppen! Vi har utekrukor som liknar cube, fast i mer betonggrå.
  Svar: Tack snälla! Ja verkligen och juni fortsätter att leverera! Otroligt! Får hoppas det håller i sig bara! Ja, sommaren börjar bra. Vi åker till Dubai på fredag!

 3. jätte fina krukor så himla bra med självvatnings det hade man förr men inte så här fina .
  ja gillar de fyrkantiga bäst

  kram kram o fin sommar vecka hoppas vi massa sol

 4. Riktigt smarta krukor och snygga med dessutom.. De ser ju ut som vanliga krukor.. Perfekt när man ska på semester i sommar.

 5. Det var de verkligen! hade det riktigt bra där borta.
  Jag har även haft en härlig sommarvecka här i Sveirge tack :) Hoppas du har haft det också!

  Smart med krukorna! Sådana skulle min mamma behöva här hemma när hon åker till landet, hennes blommor dör alltid :P

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.