fbpx

Smarta självvattnande krukor för en avslappnad semester

Självvattnande krukor måste vara en av tidernas smartaste uppfinningar! Förr fick man alltid grym ångest över hur det ska gå med alla växter hemma när man far iväg på semester. Många upplevde även besvikelsen med torra döda plantor när man kom hem efter ledigheten. Detta är numer ett minne blott då den nya tidens självvattnande krukor fixar fräscha växter lååååång tid. Det gör att man kan slappna av på semestern och komma hem till gröna välmående små plantor.

Självvattnande krukor

Classico Color

Krukan Classico Color är butik Stayhomes mest populära självvattnande kruka. Den är snygg, smidig och stilren i looken. Krukan ger upp till 3 månaders självvattning beroende på storlek av kruka och vad man planterat i. Classico Color finns även i flera olika storlekar och färger.

Här ovan ser ni steg för steg hur den självvattnande processen går till hos populära krukan Classico Color.

Vad är väl ljuvligare än att plocka frukter och bär från egen odling? Rustico krukorna passar perfekt för detta ändamål.

Rustico

Krukorna i Rustico serien är tillverkade i hårdplast för att tåla hårt väder med blekande solljus. Den har en moderns stilren design och passar perfekt att odla tex. tomater i.

Canto Color Cube

Fyrkantiga Canto Color Cube har en naturtrogen stenlik struktur och passar i  moderna trädgårdar och uteplatser.

Ni kan läsa mer om krukan och köpa den HÄR

Här är en av de bästa uppfinningarna när det kommer till självvattning…självvattnande balkonglåda. Inget ställe utsätts för så stark stekande sol som balkongen och då är dessa blomlådor ett minimirakel.

Ventura

Förutom självvattnande krukor har Stayhome ett brett sortiment av blomlådor och Venturas populära Funky blomlådor i metall är tillverkade i Sverige av varmgalvaniserad plåt, vilket ger en väldigt lång livslängd


Veckans valda butik är alltså Stayhome.se en butik som satsar helhjärtat på heminredning utifrån och in. Det vill säga de har inredning men även massa artiklar för trädgård och uteplats. I detta inlägget ser ni en del av deras trädgårdssortiment, med de smarta självvattnande krukorna. I Stayhomes övriga sortiment finns bla. vackra växthus, möbler, textil, postlådor, belysning, utemöbler, värmeartiklar och mycket mer.  Denna butik satsar endast på Svenska kända kvalitetsmärken som Markslöjd, PR Home, Ventura, Star Trading, Termo, Westroth, Berglund ,Spira och många fler.

Stayhomes egna motto är sammanfattat i tre ord:

Trygghet, Kunskap, Kvalitét

Själv tycker jag att de självvattnande krukorna är geniala. Jag menar tänk att ha sådana krukor till alla växter och bara kunna hundra procent släppa bevattningsångesten på semestern DET är vad jag kallar en väl vald investering :)

Ha en fin fortsatt vecka!

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis