Top 10 bästa sf anytime filmer

Top 10 bästa SF Anytime filmer

SF Anytime är Svensk Filmindustris streamingtjänst och här finner du mängder av filmer, såväl nya som gamla. På SF Anytime kan du hyra filmer direkt via din webbläsare eller appen på din TV och sedan ha tillgång till dom under en begränsad tid. Plattformen skiljer sig alltså från övriga streamingtjänster, där du betalar en fast månadsavgift. Här betalar du istället per film eller per avsnitt, vilket kan bli mer ekonomiskt lönsamt och man slipper skräpfilm att leta bland.

LÄS MER: 10 bästa Netflix filmer nånsin (& du måste se alla)

Konceptet med betalning per film har inneburit att SF Anytime kan ha ett betydligt större utbud än de andra streamingtjänsterna.

Här är några av fördelarna med SF Anytime:

  • Ingen månadsavgift
  • Stort utbud av film och serier
  • Stöd för många betalningsmetoder
  • Hyrtid 48 timmar

Vi ska nu lista topp 10 bästa SF Anytime filmer, så att du kan finna lite inspiration inför din nästa filmkväll.

#1 Margin Call

Otroligt välgjord film med bland annat Kevin Spacey i rollen som kontorschef på ett av de större finansbolagen på Wall Street. Här får vi följa händelseutvecklingen under ett kritiskt dygn 2007 när finanskrisen startade och bubblan sprack.

#2 The Matrix

En riktig klassiker från 1999 som står sig än idag. Nyligen kom Matrix 4 ut och den hittar du också på SF Anytime, men om du inte sett originalfilmen på länge så tål den definitivt att ses igen. Här får vi följa Neo, som känner på sig att något inte stämmer i världen. Han söker sitt svar och när han väl finner det så är det mer otroligt än vad han någonsin kunnat föreställa sig.

#3 Gudfadern

En av världshistoriens mest kända filmer med Marlon Brando i en av huvudrollerna. Vi får en inblick i livet inom den italienska maffian och allt från musiken till tempot och klippningen är fullständigt magiskt. Har du inte sett den så är det absolut läge att göra det nu.

#4 Scream VI

Vem kommer inte ihåg när första Scream-filmerna kom? Dessa tog världen med storm och blev omåttligt populära. Nu får vi kasta oss tillbaka in i den här historien i Scream VI som är ny för 2023.

En av de bästa nya filmer på sf anytime

#5 Kungen

Regissören Karin af Klintberg tillbringade två år med att övertala kungahuset att få göra en dokumentär om och med Sveriges konung. Kungens medverkan gör honom unik, eftersom ingen av hans företrädare någonsin gav intervjuer. Här får vi följa Kungen på nära håll i hans dagliga liv och arbete.

#6 The Best Man

Ny actionthriller från 2023 med allas vår egen Dolph Lundgren. Filmen handlar om marskalken på ett bröllop som tvingas strida mot legosoldater som tar kontrollen över hotellet.

#7 Fight Club

Från 1997. Här var Brad Pitt på höjden av sin karriär och han gör den här rollen på ett otroligt bra sätt. Filmen bygger på boken med samma namn och handlar om en hårt arbetande man i 30-årsåldern som söker ett sätt att bli av med sin insomnia. Han träffar Tyler Durden på ett flygplan och dom blir vänner. Men vänskapen ska visa sig vara destruktiv då dom många gånger inkräktar på varandras liv.

#8 Traffic

Den här filmen är mycket välgjord och handlar om drogkarteller i Mexico. Vi får följa polisens arbete och deras ganska okonventionella arbetsmetoder.

#9 Terminator 2: Domedagen

Det är inte ofta som uppföljaren blir mer populär än originalet, men i fallet med Terminator så är det precis så som det är. Terminator 2 av James Cameron, med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen, har blivit kultförklarad. Se den!

#10 Frost

Vi avslutar med en av de mest framgångsrika barnfilmerna i modern tid, nämligen Frost. En sagolik historia om två systrar, där Elsa har magiska krafter, men ser det mest som en förbannelse. Hon kan nämligen skapa is med sina bara händer.

FAQ – om SF Anytime

Här ska vi nu gå igenom vilka frågor som brukar dyka upp när det gäller SF Anytime och försöka besvara dom.

Hur betalar man för filmer på SF Anytime?

Det går att registrera sitt betalkort på SF Anytime, men du kan också betala med Swish, Apple Pay och Google Play.

Hur länge kan man hyra en film på SF Anytime?

När du hyr en film från SF Anytime, så har du 48 timmar på dig att se klart den. Det innebär alltså att du får chansen att se klart filmen dagen efter om du till exempel råkar somna under filmens gång.

Hur många kan vara inloggade på SF Anytime samtidigt?

SF Anytime har stöd för 6 stycken samtidiga inloggningar, vilket är betydligt fler än många av de konkurrerande plattformarna.

Summering – SF Anytime

SF Anytime är en bra tjänst för dig som inte ser filmer och serier särskilt ofta. Här betalar du nämligen inte någon månadsavgift, utan du betalar istället per film eller avsnitt som du vill se. Här finns ett stort utbud av filmer och serier att välja mellan.

 

  1. alltid kul med lite filmtips! :)

  2. bra tips :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024