fbpx

10 bästa Rituals gåvoset – Bästa presenttips

(Innehåller reklamlänkar)

Få gift sets är så populära som Rituals gåvoset är! Det är något magiskt med detta märket när det kommer till presentköp. Jag tror det kan ha med att Rituals har den där lyxiga SPA-känslan de flesta vill ha hemma.

Nyfiken på att veta mer om mannen bakom varumärket Rituals? Raymond Cloosterman, grundare och VD, är en dynamisk personlighet med en intressant historia att berätta. I detta inlägg berättar han hur det hela började med imperiet Rituals, var han hittar sin inspiration och naturligtvis sina egna personliga dagliga vanor.

Här tipsar vi även om de absolut bästa Rituals gåvoset just nu!

 

Ni hittar gåvoset large ovan HÄR

Hur fint är inte Rituals LOVE gåvoset? Ni hittar det HÄR

INTERVJU MED RITUALS CEO – GRUNDARE

Intervjuare:  En holländsk tidning kallade dig Mr. Perfect, American Vanity Fair profilerade dig som den holländska versionen av James Bond. En hel del skor måste man fylla. Hur perfekt är du i verkligheten?

”Ganska perfekt, om du frågar mig (skrattar högt). Ställ samma fråga till min fru så får du ett helt annat svar är jag rädd. Det är verkligen smickrande men ingen är perfekt. Om något borde jag vara det. kallas Mr. Perfectionist. När du bygger ett globalt varumärke som Rituals måste du sträva efter perfektion: hela vägen, varje dag. Och du måste göra det med passion och en hälsosam dos av besatthet. Det är så jag ser det , i alla fall. På Rituals älskar vi att skapa vackra saker som hjälper till att förändra vardagens rutiner till speciella ögonblick. Men egentligen måste allt läggas ihop: parfymerna, produkterna, designen, butikerna, servicen och upplevelsen. Om vi kan uppnå allt det och hålla jämna steg med det, vårt uppdrag är framgångsrikt.”

Intervjuare: Hur viktigt är utseendet för dig?

Raymond grundare av Rituals: Utseendet är viktigt för mig, men det är inte allt. Jag gillar att klä mig bra och se bra ut, helt klart. Och att bära den nya kostymen ger mig en touch av extra självförtroende. Men utseende är så mycket mer än bara fysiska egenskaper. Det är vad någon utstrålar. Jag dras naturligt till människor som är optimistiska och kreativa eftersom de bokstavligen ger mig energi. I slutändan är det enda som spelar roll vad som finns på insidan. Men det skadar aldrig att göra ett bra intryck med ditt utseende.”

Ni hittar Ritual Jing gåvoset ovan HÄR

Ni hittar Ritual Mehr gåvoset ovan HÄR

 

Intervjuare: Var hittar du egentligen inspiration till din kreativitet?

Raymond grundare av Rituals: Jag finner inspiration i att resa såväl som att utforska andra kulturer, träffa nya människor och besöka butiker i världens alla hörn. Jag är förmodligen en av få killar där ute som faktiskt gillar att shoppa. Vilket faktiskt är en viktig en del av mitt jobb; att känna igen vad folk gillar och vad som händer trendmässigt. För att hålla mig på topp måste jag förstå, bättre än någon annan, vad våra kunder vill ha. Och det bästa med mitt jobb är att jag kan inse detta med ett team av mycket begåvade människor.”

Interjuare: Hur nära är du involverad i utvecklingen av nya produkter och ritualer?

Raymond grundare av Rituals: Vi har ett starkt team av människor som arbetar på vår innovationsavdelning och jag är väldigt engagerad eftersom det är en av mina favoritaspekter i mitt jobb: att hjälpa till att skapa och designa produkter och butiker. Jag arbetar passionerat för Rituals och för alla människor som tror på det, försöker göra skillnad med speciella produkter och upplevelser. Jag vet att vi inte förändrar världen, men jag skulle vilja tro att vi bidrar genom att göra skillnad i branschen.”

Hammam gåvoset ovan hittar ni HÄR

OBS: Visste ni att Hammam är en urgammal Turkisk SPA- tradition?

Ni hittar Rituals gift set Karma small HÄR

Ni hittar Rituals Ayurveda gåvoset HÄR

Rituals CEO talar hållbarhet

Intervjuare: På tal om att göra skillnad, hållbarhet är en viktig faktor för många företag i branschen. Hur svarar Rituals på detta samtal?

Raymond grundare av Rituals: Hållbarhet är ett mycket viktigt ämne för oss och vi har tagit några betydande framsteg på detta område. Vi tar nu fram en årlig hållbarhetsredovisning som du kan läsa här den ger en tydlig inblick i alla de åtgärder och insatser som vi som företag vidtar. , och har tagit över de senaste 20 åren. Inte bara för att minska vårt miljöavtryck, utan samtidigt för att säkerställa att vi lämnar ett fingeravtryck av välbefinnande vart vi än går. Vårt uppdrag handlar trots allt lika mycket om att skapa en väg till hållbart välbefinnande för planeten eftersom det handlar om att stödja din resa till personligt välbefinnande.

Behovet av förbättrat välbefinnande för både människor och planet är universellt och mer relevant än någonsin tidigare. Vi vill alla lämna världen en bättre och lyckligare plats för våra barn, jämfört med hur vi hittade den. Vi vill alla se naturen, miljön och kommande generationer blomstra och frodas, och njuta av ett själsligt liv. För att utföra detta uppdrag måste vi alla ta vårt eget ansvar.

Ni hittar Rituals Savage Garden vita gåvoset HÄR

Ni hittar lyxiga Ritual of Oudh Gift Set HÄR

För ett vackert hår……

Ni hittar Ritual of Oudh Hair & Body Mist HÄR

För ett säkert solande…..

Ni hittar Rituals solprodukt set HÄR

Foto Rituals.com

Slutsumma Intervju Raymond Rituals grundare

Intervjuare: Som den kreativa kraften bakom varumärket Rituals måste du ha en uppsättning rutiner du själv följer. Vill du nämna några?

Raymond grundare av Rituals: Jag är en man med starka vanor. Jag är uppfostrad med föreställningen att små saker spelar roll. Så jag tränar de vardagliga sakerna de flesta gör: rakning, min kopp Earl Grey på morgonen, ett avkopplande bad då och då och jag dricker alltid ett glas vitt vin när jag kommer hem från jobbet.På ett mer andligt plan när vi reser utomlands med familjen försöker vi alltid hitta en gammal kyrka någonstans att tända ett ljus för någon.Det är en liten stund av eftertanke; att vara tacksamma för vad vi har och att inse vad vi har att ge.”

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis