Klänning till bröllop - 10 bästa fynd

Klänning till bröllop – 10 bästa fynd

Innehållsförteckning

Din bröllopsdag är ett betydelsefullt tillfälle, och att välja den perfekta bröllopsklänningen är bara början. För att verkligen lysa på din stora dag måste du para ihop din klänning med rätt accessoarer, skor och blommor. Här får ni nu 5 tips på hur du stylar din klänning till bröllop rätt och snyggt.

Klänning till bröllop – styling tips

Ni hittar super vacker bröllopsklänning HÄR

Ni hittar lång bröllopsklänning HÄR

1. Komplettera med smycken: Less is More

När det kommer till smycken, kom ihåg att mindre är mer. Din bröllopsklänning är stjärnan i showen, så välj tillbehör som förstärker dess skönhet utan att överväldiga den. Om din klänning har invecklade detaljer eller utsmyckningar, överväg känsliga bitar som:

• Örhängen med knoppar
• Snygga halsband

För en minimalistisk klänning kan du satsa på mer uttalande pjäser som ett par statement örhängen, eller ett djärvt armband.

2. Harmonisera med skor: Komfort och elegans

Att välja rätt skor är avgörande för både komfort och elegans. Stilen på dina skor bör överensstämma med din klännings formalitet. Om du bär en balklänning eller en mer traditionell klänning kan klassiska klackar eller eleganta pumps vara ett utmärkt val. För en mer avslappnad eller bohemisk klänning, överväg sandaler med remmar eller till och med snygga lägenheter.

Komfort är av största vikt, eftersom du kommer att vara på fötterna under en betydande del av dagen. Se till att dina skor är väl inbrutna innan bröllopet för att undvika obehag.

Lång klänning ovan finns HÄR

Söt spetsklänning figursydd HÄR

3. Koordinera med blommor: Matcha rätt

Blommor är en integrerad del av bröllopsinredningen, och de kan också förbättra din brudlook. När du väljer din bukett och blomsterarrangemang, överväg färgpaletten på din klänning. Välj blommor som antingen matchar klänningens färg eller kompletterar den.

4. Omfamna din frisyr: Neckline Awareness

Din frisyr kan i hög grad påverka din övergripande brudlook, och den bör väljas med din klännings halsringning i åtanke. Om din klänning har en hög urringning eller intrikata detaljer längs ryggen, överväg en updo för att visa upp dessa element. En axelbandslös eller sweetheart urringning kan kompletteras med slingrande lockar eller en halvt upp, halvt ner stil.

5. Slöjan är ett viktigt val

Slöjor och huvudbonader kan lägga till en touch av dramatik och elegans till din brudensemble. Om du väljer en slöja, se till att den inte överskuggar klänningens detaljer. För intrikata klänningar fungerar en enkel, skir slöja bäst, medan enklare klänningar kan kombineras med mer utsmyckade slöjor. Alternativt kan du överväga ett huvudstycke som ett diadem, hårnålar eller en blomkrona.

Vid vacker klänning HÄR

Söt klänning ovan HÄR

Slutsummering – Klänning till bröllop

Din bröllopsklänning är bara början på att skapa din perfekta brudlook. Genom att noggrant välja ut smycken, skor, blommor och andra accessoarer som kompletterar och förbättrar din klännings egenskaper, säkerställer du att du går nerför gången i en sammanhållen och fantastisk ensemble som speglar din stil och vision för din speciella dag.

FAQ

Ska jag välja mina smycken innan eller efter jag väljer min klänning?

Det rekommenderas generellt att du väljer din klänning innan du slutför dina smycken. På så sätt kan du välja accessoarer som framhäver klänningens stil, färg och halsringning.

Hur väljer jag rätt bukettstorlek för min klänning?

Bukettens storlek ska vara proportionell mot din klänning. Om du har en pampig balklänning kan en större bukett fungera bra. För en enklare klänning, välj en mindre bukett.

 1. SO pretty. Love the mint colors!

 2. I do love colour at a wedding. Madeleine’s wedding was so lovely even though it was a royal wedding it seemed personal.

 3. They look absolutely amazing, makes me want to be a bride again!

 4. Oh I am just drooling over this color of mint green.

 5. Gorgeous photos! Such an inspiring post and thanks for sharing :) xo akiko
  Style Imported

 6. This is a great idea to marry in mint – but fortunately I´m just married so I must not decide in which colour I will marry. I married in a traditional Bavarian dress, in fact at my first wedding and at my second wedding, too.

  xx from Bavaria, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 7. Hi Maria! What an adorable wedding inspiration! I never thought of this color for it but it is too lovely! All the images are very romantic:) Have a great week ahead, hugs! xo

 8. amazing cake :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström
Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024