Så firar världens största kändisar jul 2023

Så firar världens största kändisar jul 2023

Vanligtvis tänker vi på kändisar som att de lever i en annan värld än den vi gör. Men under julen är alla fyllda av jultraditioner, även kändisar. Några av våra favorittraditioner är:

 • Julbord
 • Julfilmer
 • Umgås med vänner och familj

LÄS MER: 6 största Tik tok trender 2023

Har du någonsin undrat hur de rika och berömda tillbringar julen? Tja, vi är här för att ge dig allt skvaller. Och även om julen 2023 inte har inträffat ännu, kan vi förutsäga att dessa kändisar kommer att hålla fast vid sina hävdvunna traditioner. Låt oss ta en närmare titt hur kändisar firar Jul 2023!

Kändisar Jul

Mariah Carey – Allt hon vill ha i julklapp är….Snö!

Mariah Carey är högst upp på vår jullista den här säsongen, precis som hennes hitlåt alltid flyttar tillbaka upp på listorna vid den här tiden på året. Även om hon är en musikalisk megastjärna, älskar Mariah helt enkelt att spendera tid med sin familj under julhelgen. I en intervju med tidningen Cosmopolitan berättade hon hur hon älskade att tillbringa tid i Aspen under julhelgen med sina barn. Hon älskar att dricka varm choklad och leka i snön som vi andra!

Hugh Jackmans heta Australiska jul

Från det ena extrema vädret till det andra är det svårt att föreställa sig julen i den heta solen, men det är vad australiensare upplever! Hugh Jackman älskar att flyga hem till sitt hemland under julhelgen och blandar några fantastiska australiensiska traditioner med klassiska jultraditioner från sina engelska föräldrar. I en intervju med Jimmy Fallon berättar han hur hans familj lagar en hel julmiddag – kalkon och alla tillbehör i den stekande australiensiska värmen! Men de går först ut och badar i det svala havet som en juldagsmorgon – låter inte det som en stor tradition!

Taylor Swifts Jul romans

Den kanske mest virala kändisen 2023 är Taylor Swift – från hennes utsålda världsturné till hennes nya romans med den amerikanska fotbollsstjärnan Travis Kelce. Taylor själv växte upp på en julgransodling så hon älskar allt med den speciella årstiden. I tidigare intervjuer har hon hyllat det faktum att hon älskar att välja de perfekta julklapparna till sina vänner och familj. En av hennes favoritaktiviteter under julen är att göra hemmagjorda snöburkar – vilket hon lärde sig hur man gör på Pinterest – se, hon är mer lik oss än du tror! I år rapporteras det att hon planerar att tillbringa både jul och nyår med sin pojkvän Travis – så romantiskt.

dontdiewondering.com

Kardashians julaftonsfest

Det finns ingen mer känd fest i världen än Kardashians julaftonsfest. Varje år bjuder Kardashian-klanen in några av världens mest kända ansikten till sin julaftonsfest, där de alla klär upp sig till tänderna och festar hela natten. Några av våra favoritstilar är ett resultat av den här festen, och vi älskar att se kläderna på Instagram nästa dag. Festen har ägt rum varje år sedan 1978 förutom 2020 på grund av pandemin. Vanligtvis hålls festen i Kris Jenners hem, men förra året, 2022, flyttade den till Kourtney Kardashian Barkers bostad. Vi undrar vem som kommer att hålla i evenemanget i år?

Slutsummering

Så medan vi tänker framåt mot julen, ta en minut att tänka på din favoritkändis. Det visar sig att de är precis som vi! Njuter av säsongen med sina nära och kära och tar lite tid för sig själva. Är det inte det som julen handlar om?

Vanliga frågor

Firar kändisar verkligen jul som vi?

Det visar sig att alla älskar lite feststämning och tradition. Även om kändisjulen kanske är lite mer glamorös, fokuserar de fortfarande på julens värderingar och älskar att spendera tid med sina nära och kära.

Delar kändisar med sig av sina semesterplaner på sociala medier?

De flesta kändisar lägger upp ett inlägg eller två om vad de gör under julhelgen. Vissa vill dock hålla sin familj privat, så du kanske bara ser en selfie av dem, snarare än hela firandet.

Vilka andra kändisar har unika jultraditioner?

Alla kändisar är olika och har sina egna traditioner – precis som vi. En av våra favoritjultraditioner kommer från Oprah Winfrey som publicerar sin presentguide “Favoritsaker”. Detta ger oss en inblick i de rika och berömdas liv – även om vi inte har råd med mycket på listan!!

 

 1. I’n just like Carrie! I have lots and lots of shoes! love this post. If you have a minute visit my blog, new post up today!

  http://themaiddiction.wordpress.com

  Xoxo

 2. Åh ja Sex and the city har gått varm här också måånga gånger:)
  Fin skoinspiration!

 3. Tack för kommentaren på min blogg! Visst är hon fin min lilla tjej, fast hon inte är min längre….
  Så du har två busfrön ja…busa kan de minsann ibland. Katter är härliga djur!

  Vilken fin blogg du har, ska rekommendera den till min dotter, hon är mycket mer inredningsintresserad än vad jag är, fast jag är inte helt ointresserad…..:)

 4. kul

 5. Love SJP’s new collection, and love your blog post featuring this!
  velvetandvino.com

 6. sv: åh tack vad roligt att höra! och detsamma!

 7. Åh vad roligt :)

 8. Love these pictures .. it really represents SJP bubbly personality, doesn’t it ?
  The silk salmon shoes with the bow tie are my favorites !!

  http://seeyouatnine.blogspot.com

 9. I don’t like shoes. Well, it’s not that I don’t like, we need shoes and that’s as far as I go but I can imagine people going crazy with this post.
  For me it’s a lovely creation of colors and I imagine many of your friends when going through the post are gladly they died and went straight to Heaven ahahahah
  I can appreciate the colors though and this post claims for Spring to come. Now!
  Wishing you a lovely day,
  Teresa

 10. Oh my gosh… I love all the shoes… Carrie always had the most unique shoes… I loved watching Sex and the City :)

 11. I love shoes!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024