fbpx

Jul på Mallorca & hiking i Mancor

Jag har bott på Mallorca ett tag nu! Många reser ju till Mallorca och Palma när det är sommar. Men jag säger bara att alla måste bara se Palma på Jul. Det är magiskt och är det några som kan julpynta till max så är det Spanjorerna. Det är bling, lampor, tomtar, röda rosetter och pyntat i varenda hörn av den vackra staden. Jag har själv inte firat Jul på några år då Julen för mig bara påminner om min mammas död och min kille som flyttade till Norge under jul. Men jag kan fortfarande uppskatta alla vackra julprydnader som Palma har att bjuda på. Jag har här fotat några juliga favoriter.

Här får ni Jul på Mallorca samt lite foton från när jag hälsade på min vän Bianca som bor i Manicor, i norra Mallorca. Har ni inte besökt det området, bara MÅSTE ni göra det då det är bedövande vackra vyer!

Mallorca Jul

Den magnifika Julgranen på mitt favorit Mallorca café Capucino!

Få städer i Europa har så bra shopping som Palma har! Och speciellt är jag förälskad i de små mysiga gatorna med alla underbara delikatessbutiker i månget slag.

Alla julbelysta träd är bara magiskt!

Ovan ser ni Jul på Zara Home! Jag måste allmänt tipsa er om att Zara både home & mode, är SÅ mycket bättre i Spanien (där Zara är från) än i Sverige. Åker ni till Mallorca och Palma måste ni göra ett besök dit!

Hyrde en escooter och körde flera mil en dag längs havet från Palma och längs alla amazing stränder REKOMMENDERAS!

Ovan magiska Manicor området och min fina spirituella vän Bianca!

På hiking i Mancor  – Norra Mallorca

Min Mallorca vän Bianca bjöd mig till Mancor där hon bor. Där körde hon runt mig i sin gigantiska jeep, i de mest magiska medelhavs omgivningar.

De flesta som besöker Mallorca besöker bara södra sidan. Men jag rekommenderar alla att besöka Mancor och norra Mallorca också. Bianca visade mig ett hiking ställe och vi vandrade längs en vil strand flera mil till en restarang vid havet med makalös vy över bergen.

KUL FAKTA! Är att Bianca och hennes man hyrt ut förra lyxvillan till Benjamin Ingrosso, där han spelat in videon “Do you think about me” SO COOL!

Ovan ser ni den lilla staden Manicor och nedan naturarean med alla vackra vyer!

Dessa bilder talar mer än tusen ord vilken fantastisk resa jag har på Mallorca. Jag rekommenderar verkligen alla att besöka ön på vintern och inte bara på sommaren då det är galet varmt. Nu i December är det mindre turism och allmänt lugnare skönare vibe överallt.

Jag kommer helt klart flytta till Spanien över vinter i framtiden, då det klimat är mycket mer jag än iskylan i Norden. Alla som gnäller i Sverige att de mår SÅ Dåligt på vintern och springer runt till läkare. Ni är INTE sjuka! ni bor bara i fel klimat. Människan är inte gjord för att vandra runt i konstant mörker och iskyla, så är det bara.

Viva Espania och viva Mallorca!

Jul shoppen

Åhlens
16.90523.141
Åhlens
1 150
440550
Hemtex
249,90
Hemtex
659,941 099,90
Hemtex
999,90699,93

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis