6 bästa iphone reparation i stockholm

6 bästa iPhone reparation i Stockholm

Det är inte roligt när din iPhone slutar att fungera som den ska. Vi använder den ju till så många saker i vardagen. Lyckligtvis finns hjälp att få! Hos butiker för iPhone reparation får du den hjälp du behöver, ofta så snabbt som inom 30 minuter.

LÄS MER: 10 bästa outlet heminredning ställen nånsin

Tyvärr är det en del saker som kan gå fel med en iPhone. Skärmen kan spricka och batteriet kan tappa kraft. Det kan bli fel på kameran och laddporten kan strejka. På den här sidan hittar du tips på butiker för iPhone reparation i Stockholm att vända dig till.

iPhone reparation i Stockholm

Smartphone Store

Smartphone Store är en av de mest populära butikerna för iPhone reparation i Stockholm. Butiken är certifierad och använder originalutrustning från Apple för service och reparationer. Det är alltid en stor fördel.

Hos Smartphone Store kan du få din mobil reparerad nästan oavsett vad det gäller. Du kan till exempel byta batteri, byta baksida, få en ny skärm och byta kameraglas. Vissa reparationer kan göras riktigt snabbt, faktiskt inom 20 minuter.

Hitta hit: Adressen till Smartphone Store är Rådmansgatan 41. Om du stiger av T-banan på station Rådmansgatan hittar du butiken en minut bort.

Vilka är de vanligaste felen på en iPhone?

Vilka som är de vanligaste fysiska felen på iPhones beror lite på vilken modell det handlar om. Typiska problem för alla modeller är att skärmen krossas eller blir repig, att laddporten krånglar och att batteriet laddar ur snabbt.

SwePhone Stockholm

Om vi går efter betyg och recensioner från kunder är SwePhone på Norrmalm den mest uppskattade butiken för mobilreparationer i Stockholm. Butiken har närmast full pott när vi tittar på betyg och omdömen.

En sak som sticker ut med SwePhone är att du ofta kan få din mobil uppfräschad medan du väntar, oavsett om det handlar om en grundlig service eller exempelvis ett skärmbyte. I jämförelse med konkurrenterna har den här butiken också något lägre priser.

Hitta hit: Butiken ligger på adressen Drottninggatan 71C i innerstan. Närmaste T-bana är Hötorget.

Phonehero Vasastan

Phonehero är kanske mest känd som en butik online där du kan köpa begagnade mobiler. Phonehero har dock även fysiska butiker där man också erbjuder service och iPhone reparation. Skärmbyte och batteribyte är de tjänster du kan välja.

Varför välja Phonehero? En anledning är att butiken har tillgång till Apples originaldelar för reparation och service. En annan är att du kan byta skärm eller batteri medan du väntar. Ibland tar det inte mer än 10 minuter att fräscha upp din iPhone.

Hitta hit: Adressen till Phonehero är Odengatan 27. Kommer du med bil finns parkering på Roslagsgatan. Tar du tunnelbanan är Tekniska högskolan närmaste station. Härifrån är det cirka 250 meter till butiken.

Vad har Apple för garanti på sina produkter?

För hårdvara från Apple gäller en begränsad garanti på ett år. Den gäller vid sidan av de regler som finns i konsumentköplagen och andra lagar. Med AppleCare+ får du extra garantier.

Fix My Phone

Fix My Phone är en stor kedja för reparation av mobiler av många märken, däribland Apple iPhone. Runt om i landet finns över 25 butiker. I Stockholmsområdet finns faktiskt inte mindre än sex stycken.

 • Solna Centrum
 • Täby Centrum
 • Gallerian City
 • Nacka Forum
 • Danderyd Centrum
 • Sollentuna Centrum

I butikerna kan du få din iPhone lagad medan du väntar, vilket alltid är en fördel. Du kan byta skärm, batteri, kameror, laddport och mycket mer. Bland butiker för iPhone reparation i och omkring Stockholm är Fix My Phone troligen den mest kompletta.

Kan man byta iPhone-batteri själv?

På de flesta iPhones kan du byta batteri på egen hand. Det du behöver är ett batteri med originalkvalitet samt batteritejp och packning. Du behöver också rätt verktyg för jobbet.

Gigamex

Gigamex, som finns både i innerstan och i Nacka, fixar nästan alla reparationer för nästan alla produkter från Apple och andra stora märken. De kunder som har vänt sig till den här butiken är överlag mycket nöjda och det är såklart ett tecken på god kvalitet!

Hos Gigamex spelar det mindre roll hur gammal din mobil är. iPhone 5 eller 6? Här erbjuds reparationer oavsett modell! För de flesta modeller kan du byta och reparera både skärm, glas, batteri, kamera och bakstycke. Reparera Apple Watch eller kanske en iPad? Även det kan teknikerna hos Gigamex ordna.

Hitta hit: Gigamex Hötorget ligger inne i Hötorget T-banestation. Butiken i Nacka ligger i Sickla köpkvarter. Närmaste pendeltågsstation är Sickla (Tvärbanan).

Phonecare

Phonecare kan laga det mesta när det handlar om Apple-produkter som har gått sönder eller krånglar. Om du har en iPhone är det få saker som teknikerna på Phonecare inte kan ordna.

En fördel med Phonecare är att du kan komma in med din mobil för drop in-reparation när som helst. Själva reparationen, till exempel skärmbyte eller batteribyte, tar 15–25 minuter. Dessutom får du 12 månaders garanti.

Hitta hit: Butiken ligger centralt i Stockholm, mitt på Kungsgatan. Parkeringsplats finns på Oxtorget. Närmaste T-banestation är Hötorget.

Sammanfattning

Med vår lista över butiker som kan laga iPhones vet du vart du ska vända dig om din mobil skulle börja krångla. Välj butik utifrån läge, vilka tjänster som erbjuds eller kanske hur nöjda kunderna är. Hur som helst hoppas vi att du får ordning på din iPhone om något skulle vara fel!

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024