Maria och Inredningsvis var nyligen featured i Göteborgs Postens bilaga ”GP Bostad”. Så klart är vi både glada och stolta efter allt jobb bakom kulisserna.

Här är artikeln i sin helhet och vill ni se den i en större tidningsversion bara klicka på bilden :)

GP bostad

gpbostad_image_inredningsvis

GP bostad

Marias motto på bloggen är att alla ska ha råd att ha lyxigt hemma oavsett plånbok eller var någonstans man bor.

Vi tackar GP bostad för denna gång OCH kom ihåg att alltid krydda med lite färg !

Inredningsvis

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

6 Comments

  1. Bra intervju du gjort i tidningen Maria, och väldigt fint hem nu har! :) Jag håller med dig om att det är härligt att inreda med lyx och glamour, även om jag är mer minimalistisk i min stil (så tillvida att jag inte gillar onödiga saker, man däremot gärna vackra detaljer, kuddar och textilier) :)

    Tack också för kommentaren på min blogg, vad glad jag blev! :)

  2. Hello there in the gorgeous Sweden,
    Ciao,hi Maria…first time here and enjoyed the visit ,You have a great,well done,intersting Blog…You’re an Artist of interior design…cheers!
    best and Ciao from Italy

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.