Inredningsvis fyller 10 år i år

HURRA HURRA! till mitt cyberbarn Inredningsvis som 2022 fyller exakt 10 år. Jag kallar skämtsamt min sajt för cyberbarn, då jag sett Inredningsvis likt ett barn växa och bli större med åren. Jag startade Inredningsvis som en ren hobbyblogg 2012, och kunde aldrig nånsin gissa jag skulle leva på sajten 10 år senare. Men det är ofta så succéer startar, att man brinner för ett ämne och satsar på det. Då kommer ofta pengar och framgång på köpet utan att vara forcerat. Jag är så STOLT att få synas i alla kända tidningar med Inredningsvis. Och tack alla kära följare och läsare det är NI som gjort denna resan möjlig.

Just nu kan ni läsa en intervju med mig i Nya Dagbladet HÄR och en intervju med mig om historien bakom Inredningsvis och hur allt började kan ni läsa om HÄR

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 155 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis