fbpx

Inredningstrender 2021 – 10 största trender i år

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Det är dags för heta nya inredningstrender 2021! Året 2020 är äntligen förbi! Vilket jäkla skitår det var på mer plan än bara ett. Nu står vi inför ett helt nytt år, med allt den ovisshet det för med sig. Varje nytt år känns som ett nytt oskrivet blad i livsboken och bara ödet kan säga vad som kommer att ske. Däremot kan vi förutspå vad som komma skall inom inredningstrender det nya året. En av de största trender 2021 är och förblir naturtrenden. Den står som ett lugnt motmedel till allt kaos utanför i världen.

LÄS MER: BLACK WEEK REA – 70 % RABATT PÅ INREDNING

Vi vill komma hem back to basic och back to nature. Till ett lugnt och behagligt hem i dova färger, redo för full avslappning. I och med alla Corona karantäner förra året, så har hemmet dessutom fått en helt ny betydelse än förut. Hemmet fungerar nu även som en fullvärdig arbetsplats.

Här får ni nu Inredningstrender 2021 6 största trenderna det nya året.

Inredningstrender 2021

Ursnyggt nytt träbord ovan finns HÄR

Beige – på trend tronen

beige inredning trender

beige inredning 2021

Inredning ovan finns 1. Stol HÄR 2. Matgrupp HÄR 3. Soffa HÄR 4. Puff HÄR 5. Matta HÄR 6. Gardin HÄR

Beige färg slog igenom stenhårt förra året och lämnar inte trendtronen i år. Förra året såg vi mycket beige/grå nyanser, sk greige inom inredningstrender. Men detta året kommer även beige i flera olika gula och rosa toner. Beige är en sådan fantastisk grundfärg att utgå från. Mixa den gärna med mörka rustika träslag (som också är mega trend 2021) och med guldiga detaljer för en lyxig riviera look. Till skillnad från vitt,  ger beige färg hemmet en varmare känsla, speciellt om ni kör ton-i-ton, samtidigt som det upplevs naturligt och ombonat.

Shoppa utemöbler favoriter

Beige gardiner trender 2021

Beige gardiner

Gardiner ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Få lyxiga hotellkänslan alá Östermalm med snygga mörkläggande beige gardiner från tak till golv.

LÄS MER: INREDNINGSNYHETER 2021- NY HET INREDNING

Trendiga beige soffor

trendiga beige soffor

beige soffor

Beige soffor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Lyxigt sovrum i beige och svart

åsa ingrosso sovrum

Få personer i detta landet har satt beige och greige på kartan som Bianca och Åsa Ingrosso har gjort. Alla tjejer vill kopiera den glammiga stilrena beige ”Ingrosso stilen” Och inte konstigt varför, menar se bara ovan på Åsa Ingrossos makalösa sovrum fullt av lyx och flärd. Detta snygga sovrum har även cirkulerat på alla de största Instagram kontona i världen :)

Beige tips: Mixa beige nyanser med svart inredning och guldiga detaljer, detta ger den lyxia Ingrosso stilen alla vill ha.

Få lyxiga beige Ingrosso stilen

trendig inredning till sovrum Lyxiga sammetsmöbler sovrum

lyxig sovrumsinredning

Lyx inredning ovan finns: 1. Sänggavel HÄR 2. Matta HÄR 3. Bänk HÄR 4. Lampa HÄR 5. Överkast HÄR

Trendigt i trä 2021

Inredningstrender trämöbler och inredning i trä

trendiga trämöbler

Ny trendig inredning ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Trä i alla former

 

Inredning ovan finns: 1. Spegel HÄR 2. Bänk HÄR 3. Skåp HÄR 4. Bord HÄR och HÄR 5. Skänk HÄR 6. Soffbord HÄR

Oavsett form eller nyans är trä ett av 2021 års största materialtrender, som tar sig in i hemmets alla rum och klär både väggar, golv, möbler och de senaste it-detaljerna Rustikt trä är lika inne som ljusa träslag. OCH nu kommer det! FURU detta omtalade ökända material från 80-talet IS BACK! Ja ni hörde rätt furu är hetare än hetast 2021 och vi kommer att se det i många möbeltrender framför allt. Jag minns Bianca Ingrossos utfall hur mycket hon avskyr furu, så jag gissar hon inte hakar på den trenden haha :)

Golvtrend – Fiskbensparkett

inredningstrender trendiga golv i fiskbensparkett

trendig fiskbensparkett

Vi går direkt till nästa trätrend! Nämligen den underbart vackra fiskbensparketten. Detta golv är hetare än hetast 2021. Detta är även mitt personliga favoritgolv, man tröttnar ALDRIG på fiskbensmönstrat. Har ni lyxen att ha ett sådant golv är ni även helt rätt på trendbarometern 2021.

inredningsvis Köptips

70-talet är tillbaka! yejj eller nej?

inredningstrender 2021 vardagsrum Trendigt rum i beige och vitt.

Så här hett och trendigt är 70-talet i 2021 version!

trendig inredning i 70-tals stil

70-tals inspirerad inredning ovan hittar ni: 1. Stol HÄR 2. Bord HÄR 3. Soffbord HÄR 4. Bordslampa HÄR 5. Taklampa HÄR 6. Orange fåtölj HÄR 7. Skänk HÄR

Japp! Det mest omtalade kontroversiella årtal gör ännu en gång stor comeback detta år. Det är nåt glatt och galet över 70 talet och jag är själv född i slutet av detta ikoniska decenium. Jag tror vi har en längtan tillbaka till det sorglösa fria 70 talet då vi är så fångade i denna tid av pandemin och lockdown.

Men möblerna som kommer i 70-talstappning är inte helt samma som i dåtid. De har 2021 lite modernare fräschare känsla lite som nyretro. Och de absolut hetaste mattorna 2021 är de extremt långhåriga ryamattorna alá sant 70-tal.

Långhåriga ryamattor trendar stort

Inredningstrender mattor långhåriga ryamattor

Mattor ovan hittar ni HÄR

Ryamattan var trendig förra året men detta år exploderar den i trendfaktor. Detta är 70-talet så mycket det bara går. Långhåriga ryamattor som man bara vill simma igenom med fötterna. De nya ryamattorna är dock skillnad i material och färg. Det nya materialet är mer lättstädat än de gamla 70-talsmattorna och färgerna känns mer tidsenliga.

Ni hittar snyggo mattan ovan HÄR

En riktigt snygg och trendig matta till matrummet!

Trendigast material 2021

Trendig beige inredning för vardagsrum. Trendiga möbler klädda i teddy.

Möbler ovan hittar ni: 1. Puffar HÄR och HÄR 2. Fåtölj HÄR 3. Avlång puff HÄR 4. Stol HÄR 5. Soffa HÄR

Teddy!

Teddy är absolut det trendigaste möbelmaterialet 2021! Sammet fick förra året lämna rum på trendtronen åt manchester. I år ser vi ett nytt material som trendar stort och det är det gosiga teddytyget. Detta material känns som en varm famn att krypa upp i.

Inredningstrender manchester. Trendiga möbel material 2021.

Ni hittar all manchester inredning ovan HÄR

Manchester!

Manchester och 70-talet är trendigast 2021! Men den nya manchester ser mer modern och fräsch ut än den diarré orange manchester back in the 70 ies :)

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2021 – 5 HETASTE FÄRGER I ÅR

Statement speglar

Ni hittar min spegel ovan HÄR

Här ser ni in egen statement spegel i mitt vardagsrum och jag är SÅ himla nöjd med denna maffiga silverspegel ovanför öppna spisen.

Trendiga rektangulära speglar i silver och svart.

Speglar ovan hittar ni 1. HÄR  2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

De senaste åren har de mindre runda speglarna dominerat framför allt på Instagram. Men 2021 kommer stora speglar på tapeten. Gärna i silver och gärna med mönster. Speglar är även jättebra om ni har ett litet hem, då de har rejält förstorande effekt på små ytor.

runda lyxiga guldspeglar. Runda solspeglar i guldfärg.

Ursnygga solspeglar ovan hittar ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Tropiskt trendrätt

Efter Corona pandemin har vi nu en stark längtan efter att resa till tropiska spännande platser. Därmed kommer den tropiska trenden slå stenhårt det nya året. Jag tror nog att Pernilla wahlgren gillar denna trenden, med tanke på att hon är BESATT i ananas :)

trendig tropisk inredning. Kuddar med trendiga djur mönster.

Inredning ovan finns: 1. Ishink HÄR 2. Kudde HÄR 3. Apa HÄR 4. Kudde HÄR 5. Ananas HÄR 6. Lampskärm HÄR

Torkade växter

trendiga torkade växter. Pampasgräs i olika storlekar.

Alla vackra torkade växter ovan finns HÄR

Torkade växter trenden håller i sig även året 2021! Perfekt med torkade växter och blommor för alla med ogröna fingrar, då dessa håller för evigt utan vatten.

Struktur väggar och former

Trendiga tapeter hittar ni HÄR

Strukturerade väggar kom förra året och 2021 växer trenden! Vi ser mycket väggar med struktur och oväntade mönster. Vi vill drömma oss bort genom väggarna.

Mulliga & runda möbler

inredningstrender möbler 2021. Trendiga möbler i runda former.

Mulliga möbler ovan hittar ni: 1. Fåtölj HÄR 2. Sänggavel HÄR 3. Puff HÄR 4. Stol HÄR 5. Bord HÄR 6. Soffa HÄR

Denna trend känns även den som ett motgift till den hårda kalla världen utanför. Mulliga möbler med runda former är megahett 2021. Vi vill krypa upp i dessa bylsiga möbler, som att vi omfamnas av en stor mjuk varm famn. Även låga möbler som loungesoffor känns helt rätt det nya året.

vardagsrum inrett i trendiga pastell färger.

Jag hoppas att ni blivit riktigt taggade att inreda hemmet i dessa nya heta inredningstrender 2021. Det är alltid lika intressant att se hur världens händelser speglar sig i inredning och mode. Vi ser även mycket hållbart och återvunnet 2021. Men se till att alltid inreda efter hjärtat, det håller alltid i slutändan.

Stay safe!

LOVE M

UTEPLATS SHOPPEN

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis